Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi
  • Drama

Recenze (732)

plakát

Tichý dům (2010) 

*** za zajímavej jednoscénotáhlej záběr a parádně nechutnej, tmavej barák a za konec. Celou dobu sem si myslel že mi hrabe v kouli ale naštestí sem pak zjistil že já to nejsem. J*A*S*M a LIVINGDEAD mají dosti vtipné komentáře, zbytek sem už radši nečetl, holt kdo nepochopil takhle jednoduchou kravovinu tak nechápu co dělá na CSFD :)

plakát

Doteky osudu (2012) (seriál) 

Celou dobu si říkám nebudu hodnotit po pilotu a nebudu se řasti mezi "smétánku" abych měl +1. Al pokud mě něco dokáže takhle rozsekat a není to film ale jenom pilot k seriálů tak to nejde. Tohle byl totální masakr, další massakr bude skoro 2 měsíce čekat abych i já dokázal mluvit číslama :-). Těžce to připomíná Flashforward kterej po bombastickým úvodu šel tempem mojí stolice ke dnu, snad tohle nebude ten samej případ. Po pátym dílu ubýrám hvězdu a pokud to pujde tak dal, tak nebude co ubírat.....hruza

plakát

Warrior (2011) 

Bohužel, nebo bohudík je celej film podle šablony, ale fungující. Po několika minutách a lehce nastíněným obrazem kdo je kdo musí bejt všem jasný jak se tohle bude vyvíjet a jak to dopadne. Sem rád že film skončil v pravou chvíli a byl sem ušetřenej romantickejch objímaček. Isaac Florentine jako režisér asi díru do světa neudělá, ale pořád je u mě number one ve filmu kde je v hlavní roli aréna. Ač nerad pužívám cizí výrazy, tak tohle je prostě megahype. Ničím zvláštní film na kterej si za pár dni asi nevzpomenu, ale na slabší kusy jako já to prostě zafungovalo...I přes postupně čím dál vic znechucující výraz Toma Hardyho musím dát ***** KO !

plakát

Vyměřený čas (2011) 

V celku geniální myšlenku v trošku pokulhávajícím provedení. Justin mě mile překvapil, zbytek trošku zkalamal. Zamrzely chyby s prázdnou dálnicí, saltem v autě ( to byl hodně velkej úlet ) a dalšíma pár chybma, jako totálně nestřeženejma bankama pocitem že taková společnost by nikdy nemohla takhle pokojně fungovat.

plakát

Krvavý stát (2011) 

Silně nepochopený Kevin Smith. Začátek dost komediální. Film by u sebe měl mít ještě dokumentární či naučný a mělo by vypadnout to nesmyslný označení horor. "Otec" v kostele bylo vypatlaný hovado, ale na druhou stranu měl v pár věcech pravdu. Sice homouši a grupomilci nejsou takové nebezpečí jako právě tyhle zfanatizovaný hovada, at už Bohem, Hitlerem či jiným pravicovým, nebo levicovým kreténem. Podivejme se na Brejvika, hovado podobnýho ražení a nakonec z něj bude mučedník s vlastní pakárnou a snídaní do postele. Společnost si za tyhle kretény může sama a oni ji za to zpátky trestaj, jak komické. Film je navíc dost napínavej, naučnej, ze začátku vtipnej a ke konci mi svitla naděje že přijde další Dogma....

plakát

Nebojte se tmy (2010) 

Kde byl ten horor ? Vemte Faunův labyrint, vykuchejte ho do mrtě o všechno krásné a napínavé a dostanete tuhle břečku bez atmosféry, napětí a vůbec všeho zajímavého. Pohádka pro děti.

plakát

Namgeuk ilgi (2005) 

Odřené čtyři hvězdy za tu vyjebanou atmosféru a prostředí. Zpočátku natěšen jakýmsi záhadným tajemstvím, podivným deníkem i dvěma záběry (ruka ve sněhu, oko v lahvi). Poté zklamán zjištěním že jde o pošahanou vyvraždovdovačku vyhrabanýho zimního turisty.

plakát

Paranormal Activity 3 (2011) odpad!

Toby, Toby (vážně Toby omg) ty jeden stydlíne, zase ses nám neukázal, ty jeden pedofilní ušáku ! Po zamyšlení nad tragickou dvojkou a vypočítavou trojkou je pro mě největší záhadou jak sem mohl dát jednotce plnej počet, radši nad tím nebudu přemejšlet, nerad měním hodnocení. O čem je tedy trojka ? Za 1. Podobnej, ne li lepší scénář ze sebe tlačím každé ráno, jen ho nezhmotnuju na papír, ale pouze si tím papírem lehce otřu místo ze kterého ten scénář plodím, ale to vem čert, zrovna u hororu mi scénář a omáčka nezajímaj, chci se bát, lekat, večer se jít bát do koupelny...za 2. To vše tady sice je, ale tak předvídatelně, lacině a zároven vypočitavě natočený až se mi chce zvracet. PA 3 je totiž prachsprostá pračka na peníze, kde jde jen oto aby to na slabší kusy zafungovalo a sypaly se penízky. Už ted se šíleně těším na díl 37 ve kterém se udajně ukáže Toby, ale vratme se k tomu scénáři, opět to samý dokola...Nuda nuda nuda, BUM ! nuda nuda nuda, PRÁSK ! nuda nuda nuda BUM PRÁSK ! Lekl jsem je jednou, blondatá chůva bafne do kamery :-). Trojka je prostě jen silnej komerční vysavač na prachy, nemá to nic společnýho s hororem, filmem a níčím podobným, není tu absolutně žádnej progres, nápad či aspon náznak myšlenky udělat něco originálního. Za zmínku snad stojí scénka s kuchynským vybavením, ale na jedný scéně film postavit nejde, moc světla, moc barev, předvídatelný "lekačky" , bouchání, klepání...bla bla to se opravdu v roce 2011 na víc nezmůžem ? Twilight Saga chytá jeden odpad! za druhým a tady je čtyřhvězd jako korupce a úplatků v naší vládě, nad tímhle se opravdu rozum pozastavuje........v měsící lednu nejhůř strávená hodina a půl !

plakát

Rubicon (2010) (seriál) 

Jsem asi u 8 nebo kolikátýho dílu a zatím je to asi takhle..Ahoj jsem Will Travers a několik prvních dílů se budu tvářit jako inteligent s IQ160, ale potom co úspěšně vyluštim křížovku a muj tchán se o tom jen zmíní ho někdo zabije. Pak se ješte chvíli budu chovat inteligentně, ale když mi muj teplej šéf řekne že mě sledujou, mám napíchlej barák ale hlavně se nesmím začít chovat podezřele ! no tak se začnu chovat jako ten největší kretén a všemožne na sebe upozornovat, nemám problém s tím, začít kecat o super tajnejch informacích třeba ve výtahu, nebo na streše :-) a nebo nedej bože v kanceláři ! Dále velím bandičce tří super inteligentních specialistů, z nichž tedy jeden je feták, druhý má komplex z manželský krize a nedokáže se soustředit a třetí je zaujatý hovado trpící jistým druhem nadřazenosti. Upřímě řečeno jestli to takhle skutečně vypadá a většina tajných operací se odehrává díky rozhodnutí takovýhle sebranky tak se nedívím že je na světě takovej bordel. Jelikož už je to takhle dosti nudný tak sem ješte dáme vdovu která tu bude neustále lozit, někde pátrat, ale stejně na nic nepřijde, ale zabijeme s ní pár dílů. Asi největší debilita seriálu je hlavní hrdina, jehož tchán zařve jen kvůli zmínce o křížovce, ale Willa odposlouchávaj, rýpe do čeho může, tlachá o tajných informacích kde může, nebo s klidem projede šéfovi kancelář i když je v budově asi 50 FBI agentů atd....a stejně je pořád v klidu a hlavně živej.....Začátek seriálu je hodně slibnej a napínavej, občas sem měl problém se chytat, ale pak následuje zvrat a seriál je na opačném břehu, sám tak nevím zda ho vůbec dokoukám. Jeden z mála seriálů u kterýho se nedivim že byl rušen !

plakát

Happy Town (2010) (seriál) 

Miluju Twin Peaks a nesnáším když se k němu nějaký seriál přirovnává, ale u Happy Town mi to vadí asi nejmín, protože to je z části pravda. Tajemno, záhady, lesy v okolí, záhadný pták (ne sova), město šílených lidí kde má každý svoje tajemství atd.. ...dalo by se pokračovat, snad jen tu chybí ta Lynchova šílenost. Každopádně oprosti TP je to tak 4:10 ale stále je HP výborný seriál, který opět dokazuje jak jsou američani vypatlaní kreténi s nulovým vkusem na seriály, již klasicky seriál zrušen. Je sice pěkné že se dovíme kdo je Magic Man, ale závěr místo objasnění naopak přínáší tuny nových otázek na který už asi nikdo neodpoví, tudíž mě závěr trošku zklamal, a přitom stačily tak 2 díly navíc. Na hodnocení to vliv nemá ale HP je během těch osmi dílů jaksi nedomrdlé a někomu by se mohlo zdát že je to celé o ničem, ono totiž je, s klidem si dokážu představit 2 serié po 12 dílech.