Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi
  • Drama

Recenze (732)

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Bez Dona Davise a Juno Reactor by byl Matrix polovičním Matrixem, bez Daft Punk by byl TRON jen TRONem čtvrtečním. V celým filmu se vlastně nic neděje, jen někdo někam chodí, mluví a pak utíká, naštestí to má naprosto skvělý vizuál, do detajlu propracovaný. Vlastně 126 minut čumíte na videoklip s jednou z nejlepších electro music za poslední roky a absolutní vrchol dua Daft Punk. Jo, luxusní ženský :)

plakát

X-Men: První třída (2011) 

No to sem rád že sem si po sračce Fast Five takhle spravil chut. Ačkoliv sem čekal mnohem víc akce, rychle jsem pochopil, že o tu tu ani tak nejde, Matthew Vaughn je skvělý režisér a má toho (doufám) jeste hodně před sebou. Výborné narážky na předchozí díly. Trochu mě mrzí že tu nebyla malá Storm, ačkoliv vidět byla. Hugh "fucking" Jackman (ne)čekaným cool překvapením. Několik dost vtipných hlášek, Einstein první X-men :-), nejdelší Naaaaaaajn na světe a skvělá popravička tří skopčáků v baru. Jen škoda že ten týpek v bance neměl místo plomby piercing v kokotu :-). Bacon jeden z nejlepší záporáků poslední doby, takovej ten typan co mu fandíte skoro víc jak kladasum.

plakát

Parfém: Příběh vraha (2006) 

Drsný, temný a napínavý film je v samým závěru zabitej fekální swingers párty, škoda bez ní by to bylo na plnej počet. Obzvláště vydařený záběry vůní, temný ulice, vraždy...Délka mi ani nepřišla film sem žral celou dobu.

plakát

Opravdová kuráž (2010) 

No šlo to, mnohonásobně lepší než sračka 3:10 to Yuma. Škoda že to Coheni nezabalili do hávu alá No Country for Old Men. Jediný co mi po chvíla fakt sralo byly ty kecy "seženu vám právníka" a lehce zbytečný konec v podobě jednoručky. Dost mě udivuje že esa jako Coheni dopustí takový chyby, jako vyezu z vody suchá, v každym záběru jinak vysící oběšenec na stromě a nebo, proč sme si vzali jednoho poníka, když tam bylo 5 normálních koní.

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

OMG volám do nebes a kinosálu, bohužel v tom špatném smyslu slova. Film je unikátní tím, že letos zřejmě z kina nebudu odcházet více zklamanej. Bud filmově zraju a dospívám anebo degeneruju. Ano je to druh filmu kde se mozek vypíná, ale provést si v kině vlastní lobotomii sem fakt nedokázal. Po filmu bych si ho nejradši vyplesk na palubku a rozjel vo svodidla. Justin Bieber, sakra Lin psal scénář zřejmě ve svých 13? letech, ale bohužel až dnes si na něj vydělal a splnil. Už úvod, kdy se autobus rozmrdne o zadní blinkr mrdka káry dává vědět vo čem to bude, teda spíš nebude. Chudák maestro Magneto, musel si projít ošklivou mutací aby ovládal ocel, Dieslovi s Walkerem k tomu stačí auto a lano. Chvílema sem čekal že jim Magneto vyskočí s kufru, plácne Diesla po prdelce a řekne dost byl tý srandy. Jedna totálně nereálná scéna střídá druhou a ta dělá předehru třetí. Nejvíc to vystihla scéna s shitama na hajzlu, ano přesně o tom film je. Kloudný moment je prasobitka mezi cool Rockem a Dieselem, na tu sem čekal jak prase na drbání, škoda že to Lin psal podle Terminátora 3. Než honem da duchy měl film skončit tím že Diesel vyskočí spocenej z postele, zařve "shit, bad dream" a game over. Víc radši psát nebudu, neci ci kazit noc :-( Pískání gum na písku maximum demence, Film má u mě náběh na odpad! ale nedám ho, nechci litovat peněz za lístek.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Jeden z těch seriálů, který jasně vystihuje zdejší mentalitu ( rozuměj debilitu ) "Týý woe novej seriál, juknu na pilota, a napařím tomu hnedka hodnocení abych měl +1 a byl uber uživatel" že hodnotit pilota je absolutně mimo už nikoho nesere, nehledě na to že po 4 dílech byl pilot jasně nejlepší. Těšil sem se na tajmený, krutý a menšími akcemi prosetý seriál a co sem dostal ?...první díl mě šíleně napumpuval jakými si "jinými" o kterých dál není ani zmínka.....a seriál se strhl v nezábavnou talk show ze středověku, kde se každý předhání kolik vojel kurev, či je bastard, nebo kdo je větší krypl. Ale co zatím to vypadá jako jedno velké kecání a zbrojení na něco velkého, co doufám že nakonec dorazí a serál mě překvapí a konečně uchvátí. Na druhou stranu chválím herce a spoustu rozmanitých postav. PS: některé dialogy, panebože až 10ti minutové sou o hovně a totálně zbytečný. Kdo má zapotřebí koukat na štětku a magora ve vaně jak si povídaj o dracích ? ! ?! Knihu sem nikdy nečet a ani číst nebudu. EDIT: Zvedám na 4* a dál uvidíme, začíná to bejt sakra napínavý !

plakát

Box (2009) 

Původně sem si film ani nechtěl shánět, no sem sakra rád že sem to nakonec udělal..asi takhle.. totální nářez, dostala mě hutná atmosféra a mysteriozní nádech, jen škoda že film neubíral stylem první poloviny až do konce. Zrprvu sem si myslel že půjde o nejakou banalitu kterou ma na svědomí jakýsi pošuk pojeblý bleskem, neustálé zmínky o Marsu mě nenechaly chladným...a podařilo se...Možná bych ted taky zasloužil bleskem ale Cameron, kterou moc nemusím tu na mě udělala skvělý dojem, až mi přišlo že to byl její nejlepší herecký výkon. Tenhle film je prostě výborný psycho, no pár funny momentů tu bylo...

plakát

What's in the Box? (2009) 

Tak tohle má grády, napětí a hutnou atmodféru, inspirace Half lifem je zjevná, jen víc takovejhle odvážlivců !

plakát

Alien vs. Predator: Redemption (2010) (amatérský film) 

Body dolů za pohublýho predatora, puvodně mě kratas moc nebral, ale nakonec mi to dostalo, celkem slušné provedení a zajímavý příběh.