Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi
  • Drama

Oblíbené filmy (10)

Predátor

Predátor (1987)

Perfektní prostředí deštných pralesů kde se setkají ti nejsilnější. Arnie vs. dnes již legendírní Predátor. Je čas vyndat bezbolestnou ! ! !

Vetřelec

Vetřelec (1979)

Kompletně celá série o vetřelcích v čele s Ripleyovou se jednoznačně zapsala do dějin ( pro mě nejvíc první a druhý díl ). Společně s predátorem se jedná o nejlepšího tvora na filmovém plátně. Stísněné prostory kosmické lodi se na atmosféře určitě podepsaly nemalou mírou a neustále slintající a trošku nemotorný slizounek se asi nejvíc podepsal na střevech celé posádky :)

Poslední Mohykán

Poslední Mohykán (1992)

Film s naprosto nejlepším soundtrackem všechdob. Krásná krajina, indiáni, souboje, láska, uřezaný skalpy, rozsekaný lebky, skok ze skály ... tohle vše dělá film naprostým skvostem.

Klub sráčů

Klub sráčů (2000)

No do hajzlu ! Ne tam vlastně ne, tam už je punk ! Tak kam ? do moře, jasně vychcat se do moře je základ. Fuj doufám že tohle nečtou rodiče ! protože některé matky sou pěkně vostrý svině ! LOL...Nejgeniálnější komedie, ani po asi 5. ? 6. skouknutí neomrzí. Tolik nálože geniality a zároveň debility vedle sebe už asi nikdo neposkládá. Viděl sem jen a jen dabovanou verzi a musím říct že ani samotný mrazík se tomuhle vrcholu českýho dubingu nevyrovná. Jak už z celkového hodnocení vyplývá, tak film není rozhodně pro každýho, preš ten pomyslný práh nechutností a demence se dokáže povznést málokdo, dalo by se říct že film je pouze pro vyvolené, v případě nepřekročení vás čeká pouze utrpení v opačném případě vás čeká skvělá komedie s náloží skvělé taneční hudby ! která si dělá prdel snad i sama ze sebe. Těch hlášek, některý už mě baví i dokonce několik let, ano je tu i pár trapností, ale co nikdo nejsme dokonalý. Tak a teď si přiznejte kdo dal odpad! jen proto že je posranej tomu dát víc, aby si náhodou normoši nemysleli že ste divný ! Proč sem dal 5* ? protože nuznáááávááám konvenční styly v hodnocení ! ! !

Věc

Věc (1982)

Težko si představit jaký by asi byl tenhle film bez sněhu. Dnes už možná krapánek zamrzlý efekty, ale i přesto pan Carpenter natočil jeden z nejlepších hororů při kterým se budete třást strachy až vám pude pára od huby !

Statečné srdce

Statečné srdce (1995)

Ani nevím co je na tomhle filmu tak skvělé, že sem ho musel vidět třikrát. Mel Gibson ? bitvy ?. Ne, ne myslím že to bude tím že se jedný o nádherný příběh pomsty, lidského odhodlání, přátelství a chtíče něco dokázat, celý příběh je samozřejmě silně podtržen že se jedná o skutečnou legendu ! No ono vlastně bez Mela by asi byl tenhle film těžko tím čím je, Mel je nejen skvělý herec, ale dokázal, že je i skvělý režisér.

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001)

U Matrixu není těžký určit který díl jasně vede a který už se jen přiživuje. Peteru Jacksonovi se podařilo natočit trilogii kde sou všechny tři části naprosto vyrovnaný a dokonalý. Nádherný fantasy svět s různými tvory i patvory....knihu sem nečetl, takže těžko posoudím do jaké míry se mu to povedlo, či ne...Co se bitev týče, ať už tech velkých či malých..no, prostě luxus. Šípy sviští vzduchem, štíty praskají, kouzla lítají.. Celou trilogii sem viděl 2x a vím že párkrát ji jěště uvidím, ani jeden díl neomrzí. Tahle trilogie prostě shrnula všechno co mám rád.

Matrix

Matrix (1999)

Kdyby tak Neo dokázal přemoct i chyby který ve filmu sou, a že jich tu není málo, ale tak bez vědomosti jejich přítomnosti si jich ani člověk nevšimne. Co se týče soubojů tváří v tvář..no bylo by tu hodně co vytýkat, každýmu je jasný že ani jeden z hlavních představitelů není žádný Tony Jaa, nebo Jet Li. Ale co se příběhu, akčních scén týče jedný se o nejpodařenější scifi všech dob. Film který předběhl svou dobu a dokonce možná i sám sebe. Z celé trilogie jasně nejsilnější díl, který nechává své 2 pokračování hodně vzadu, ale i tak je celá trilogie jasně zářícím bodem na poli akčního scifi.

Tygr a drak

Tygr a drak (2000)

Bitka v hospůdce patří k jedněm z nejlepších. Film měl u mě dokonce i náběh na vůbec nejlepší východní dílo, ale to do doby než se zde "létalo". Stejně jako v Hrdinovi i zde mi tenhle fakt dost výrazně kazí celkový dojem. Snesu hodně přehnané scény, ale ono létání mě nikdy nezaujalo.

Terminátor 2: Den zúčtování

Terminátor 2: Den zúčtování (1991)

Ani nevím proč, ale dvojku mám radši než jedničku. Z Arnieho jde sice strach i přes ocelovou zeď, ale "kladná" role mu sedí přeci jen víc. Každopádně první a druhý díl tvoří nadherný celek jako např. Alieni 1 a 2 či celá trilogie Pána Prstenů. Třetí díl, ač velmi povedený a lehce komediální a těžce destruktivní přišel o to nejcenější...ponurou, až strašidelnou atmosféru nejasné budoucnosti. Čtyřku do série ani nelze počítat, Arnie je Arnie a nikdo ho prostě nenahradí. Hasta la Vista Baby ! ... I´ll be back !