Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (119)

plakát

Moje teta v Sarajevu (2016) (TV film) 

Sarajevo je prostě Sarajevo a Zlatan, jeho dcera, teta a všechny ty ostatní postavy kolem jsou jeho vrstvami. Podle mě krásně natočený film, čistě a poutavě, bez šokujících scén a přesto velmi silně vyjadřující, jak strašná válka je, hlavně pro civilisty, kteří v té realitě prostě jenom existují. Jo a Zlatan má asi nejvíc dobrácký obličej, jaký jsem ve filmu viděla.

plakát

Merlin (2008) (seriál) 

asi největší pohádkový seriálový překvapení... Colin Morgan zachraňuje každý možný nedostatek téhle záležitosti. Nehraje si to na žádné vážné historické zpracování, a mě to učarovalo, taková pohádka na dobrou noc, která díky pěti sériím chvíli vydrží. A ten konec, ten mě dostal :)

plakát

Slunce nad Leithem (2013) 

Možná je to tím, že žiju v Edinburku a potřebovala jsem nakopnout a uvědomit si, že je to tu strašně krásný. A nebo je to prostě fakt dobrý. Doporučuji!

plakát

Skins (2007) (seriál) 

You know I've seen a lot of what the world can do And it's breakin' my heart in two ........ taková moje malá závislost. první generace naprosto perfektní, pak to jde trochu z kopce...

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

"Watson: Can we not do this this time? Holmes: Do what? Watson: You being all mysterious with your cheekbones and turning your coat collar up so you look cool. Holmes: I don't do that. Watson: Yeah, you do." čekala jsem hodně, dostala mnohem více! jednoznačně nejlepší seriál, jaký jsem zatím viděla.

plakát

Biutiful (2010) 

to co chybělo v Babelu, to v čem je pro mě Amores perros jedním z nejpůsobivějších filmů vůbec, to je tu vybroušené do něčeho, na co se špatně kouká. Ale když to překousnete, tak je to ohromný zážitek.

plakát

Vlak života (1998) 

pro mě nejlepší film o válce, jaký kdy kdo udělal. je neskutečné, z čeho všeho si umí dělat srandu, aniž by film působil neuctivě.

plakát

West Bank Story (2005) 

ano, je fakt, že je celkem smutné, že se pro tenhle film nenajdou herci, co by alespoň připomínaly Araby...ale tak co. tolik geniálních gagů v dvaceti minutách se často nevidí.

plakát

Počátek (2010) 

Cillian Murphy je Bůh, asi tolik k tomuto filmu. nesnesitelně dlouhé, na konci neskutečně klišérní (například věta "Welcome home ... " je úplně na facku). ale nevadí, funguje to, má to tempo, docela i logiku.