Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Biografie (3)

Daniel Cudmore (herec)

01.11.2007

Pokud měříte více než dva metry a jste samý sval, máte několik možností. Buďto se stát profesionálním trenérem ve fitness, basketbalistou nebo zápasníkem wrestlingu. Jestliže ale máte navíc charisma, pak se nabízí kariéra herce netradičních charakterů. Pro toto se rozhodl Daniel Cudmore.Narodil se ve Vancouveru, jako prostřední… (více)

Jennifer Garner (herečka / producentka / režisérka)

05.01.2006

U nás se tato herečka proslavila teprve nedávno, a to v comicsové adaptaci Daredevil. V USA už je ovšem hvězdou mnohem déle, díky akčnímu seriálu Alias, ve kterém Jennifer ztvárnila studentku, která se stejně jako její otec stane agentkou špionážní organizace. Její skuteční rodiče nejsou ani tajní agenti, ale stejně tak nemají… (více)

Steven Strait (herec / producent)

26.02.2005

Tento mladý poloviční Ital se narodil v New York City v roce 1986. Dospívání strávil v Greenwich Village na Manhattanu. Díky tomu, že navštěvoval školu, kam docházelo množství lidí různých národností, naučil se toleranci a uvědomil si jednou důležitou věc. Nezáleží na barvě pleti nebo vyznání, ale na charakteru člověka. Snad by… (více)

Reklama