Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (1 451)

plakát

Abercrombie & Fitch: Vzestup a pád (2022) 

Dokument o velmi svérázné (rozumějte silně diskriminační) marketingové police známé módní značky. Dokument není šokující a bizardní jako některé jiné projekty od Netflixu, ale za zhlédnutí určitě stojí.

plakát

Addamsova rodina (1991) 

Černá komedie se skvělým obsazením a množstvím příjemně netradičních nápadů.

plakát

Aeon Flux (2005) 

Aeon Flux je bizarní. Ne tak bizarní, aby uspokojil fanoušky seriálu, ale naopak dost bizarní, aby zklamal některé (očividně většinu) diváky, kteří nemají s předlouhou zkušenosti. Já osobně jsem seriál příliš nesledoval, ale z filmu rozhodně rozčarovaný nejsem. Je zvláštní, je jiný, je podivný, ale bavil mě.

plakát

Agent (2022) (pořad) 

Strhující a dramatická soutěžní reality show, která je plná epických úkolů a paranoii. Obsazení je také skvělé, takže nemám žádnou větší výtku. Tedy, kromě toho, že Netflix opět zkouší zveřejňovat projekt po částech.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Prezicně zvládnutý akční film. Kdo by to byl řekl, že Matt Damon zvládne i tento žánr. Některé zajímavé nápady, svižný střih a rychlý spád. Co víc si přát.

plakát

Agent Carter (2015) (seriál) 

Svižné, se spoustou odkazů na MCU, vtipné, dostatečně akční, ale hlavně je to o Peggy Carter. Ta je zábavná, rázná a sympatická, stejně jako její představitelka Hayley Atwell. Škoda jen vedlejších postav, kdy je spousta z nich poměrně nevýrazná a hlavní dějová linka by mohla být napínavější. Jinak ale hodně povedená podívaná s příjemnou dobovou atmosférou.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

První epizody rozhodně očekávání nesplnily (a to jsem se ho snažil krotit, aby nebylo v úrovni "nesplnitelné"). z Agentů se vyklubala průměrná špionážní podívaná, která se zuby nehty snažila vyhýbat o něco mystičtějším prvkům a vše muselo být zakotveno "v realitě". Ale kvalitativní skok směrem vzhůru, který se odehrál v návaznosti na události v Captain America: Návrat prvního Avengera byl až překvapivý. Nakonec jsem dostal to, v co jsem doufal, svižné dobrodružství se zapamatovatelnými postavami, humorem a několika skvělými cameo rolemi. 8/10 Druhá řada zvedla laťku ještě výše. Zbavila se bolístek té první, přidala pár zajímavých postav (a zbavila se nezajímavých) a na scénu přivedla Inhumans, za mě 9/10.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. - Série 7 (2020) (série) 

Důstojný konec, který není dokonalý, některé epizody jsou polarizující (a některé skvělé, Elizabeth se režie povedla), je tu určité zvláštní ohýbání pravidel cestování v čase nastavené jiným projekty z Marvelovského filmového universa, ale nakonec je sedmá řada koncem, který si seriál (i my fandové) zasloužil. Zábavný, místy správně praštěný a dojemný.