Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (1 446)

plakát

Problém tří těles (2024) (seriál) 

Úvodní díly mě neoslovily. Ne snad, že bych se ztrácel v ději, různé teorie jsou vysvětleny zajímavě, ale samotná zápletka se mi zdála nekonzistentní, ovšem postupem času se můj dojem zlepšoval a bez ohledu na to, že ne všechny postavy mi zrovna přirostly k srdci, jsem si následné díly užil a sice to asi není sci-fi zážitek roku, ale zklamání také ne.

plakát

X-Men '97 - Ke mně, moji X-Meni (2024) (epizoda) 

Jako milovník původní série jsem skoro spokojen, ale trošku mě mrzí to, jak málo prostoru má Jubilee.

plakát

Argylle: Tajný agent (2024) 

Není to Vaughn v nejlepší formě a někdy je to i na mě příliš bizarní (některé akční scény jsou efektní, ale až moc over the top), ovšem nemůže říct, že by mě tahle variace na Dlouhý polibek na dlouhou noc nudila bez ohledu na macatou stopáž.

plakát

S tebou nikdy (2023) 

Bavilo mě to více, když se ústřední duo nesneslo a poté závěrečný song. Sice jsem čekal, že to sklouzne do zajetých standardů romantické komedie, ale přesto byla některá klišé až příliš velká a kazila mi dojem z jinak sympaticky nekorektní podívané.

plakát

Fúrie Paříže (2024) (seriál) 

Francouzi akci umí. Je obvykle dost specifická, ale umí ji a tahle série není výjimkou. Jde sice o někdy překombinovanou mafiánskou pohádku, ale to jí na zábavnosti a spádu neubírá. Trochu se ale obávám toho, že zase někde bude brblat, že je v centru dění žena a jen kvůli tomu bude seriál hodnotit špatně a doplní to ještě nějakým rádoby macho komentářem.

plakát

Hunger Games: Balada o ptácích a hadech (2023) 

Herecky zvládnuté a námětově zajímavé, ale místy zdlouhavé a nezáživné a současně jsou některé momenty příliš zběsilé a postrádají hloubku.

plakát

Jeden den (2024) (seriál) 

Knihu jsem nečetl, film neviděl, takže nemám s čím srovnávat, což je možná dobře, protože mě pak mohly některé momenty překvapit. Jistě, určitá klišé tu jsou, ale nejsou tak velkým záporem, abych si tuhle emotivní, ale ne přehnaně sentimentální podívanou neužil. Obsazení je skvělé, postavy jsou lidské, chybují, koncept je zajímavý a nenudí. Nejsem kdovíjak velký romantik, ale tohle dojalo i mě.

plakát

Avatar: Legenda o Aangovi (2024) (seriál) 

V první řadě přiznám, že mě bavila tolik kritizovaná filmové verze. Další věcí je, že se mi sice líbila animovaná série, ale nejsem její fanatický milovník, takže mi nevadí, že se hraný seriál v určitých ohledech odklání. Co je podle mě podstatné je to, že se mu daří zachytit základní aspekty předlohy, její atmosféru a většina postav je obsazena dobře. Triky by chtěly občas ještě nějakou péči, ale jinak si vlastně nemám na co stěžovat.

plakát

Mortal Kombat Legends: Cage Match (2023) 

Skvělý retro nádech, pocta akčním filmům 80. let, spousta Easter Eggs (Jennifer pobavila), vynikající zachycení sympatické arogance postavy Cage, parádní dabing, slušná porce násilí a povedená hudba k tomu. Nějaké rezervy tu jsou, ale ve finále je to skvělý animáč.

plakát

Temný případ - Part 5 (2024) (epizoda) 

Intenzivní a skvěle zahraný díl s pár povedenými zvraty. Trochu se (kvůli náznakům v této epizodě) obávám toho, jak bude vysvětlena nadpřirozená linka, ale jinak nemám výhrad.