Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Romantický

Recenze (12)

plakát

Jutský princ (1994) 

Celou dobu jsem myslela, ze se divam na docela podarenou parodii, protoze jsem se v podstate celou dobu smala. Ted jsem si ale tady precetla, ze se asi jednalo o vazne minene drama. A v tom pripade se tedy neco tezce nepovedlo a 2* davam jen kvuli tomu skvelemu hereckemu obsazeni. Chapu, ze televizni filmy maji daleko nizsi rozpocty a tvurci to mozna chteli pojmout i "realisticteji", ale tohle bylo proste smesne.

plakát

King Kong (1976) 

Premyslim, jestli postava Jessicy Lange je ve scenari napsana jako naivni blbka nebo si tvurci rekli, ze v jejim pripade krasa staci a hereckeho vykonu si nikdo vsimat nebude. Ostatni herci dobri a byl by to celkem zdarily film, ale hlavni hrdinka mi bohuzel dojem z nej dost zkazila a dost mozna pujdu jeste o hvezdu dolu. Jacksonova verze je kazdopadne ve vsech smerech lepsi a "pouto" mezi Naomi Watts (a celkove jeji vykon) a Kongem o moc verohodnejsi.

plakát

Piraňa 3DD (2012) odpad!

Asi nejvetsi kravina, jakou jsem kdy videla...a ani nezvladla dokoukat. Neni mi jasny, proc nekdo vubec ztraci cas natocenim neceho takovyho...

plakát

Zlatá sedmdesátá (1998) (seriál) 

Asi tak do 5.série přímo vynikající, další řady pořád dobré, jen 8.série bez Ashtona Kutchera a Tophera Grace už mlela z posledního a zábavných momentů, obzvlášť takových, které už tam nebyly stokrát předtím, bylo opravdu málo, ale celkově vzato super seriál, u kterého jsem se pobavila jako u málokterého jiného. A Debra Jo Rupp, kterou jsem do téhle chvíle znala jen z Přátel, je prostě skvělá :)

plakát

Bridget Jonesová - S rozumem v koncích (2004) 

Pro mě po skvělé jedničce docela zklamání (s pár vtipnými momenty). Film má sice docela nadějný rozjezd, ale postupem času se v něm objevuje čím dál víc křečovitých a trapných míst a ve výsledku je to naprosto průměrná romantická komedie. Bridget, která byla v jedničce sice trochu ujetá, ale moc sympatická, se najednou začala chovat jako otravná blbka, u které jsem vážně nedovedla pochopit, co na ní ti chlapi pořád vidí. ** plus jedna za tradičně skvělého Colina Firtha a Hugha Granta.

plakát

Podraz (1973) 

Newman a Redford jsou prostě výborná dvojka. Vynikající herecké výkony, příběh, hudba, prostě všechno:)

plakát

Marketa Lazarová (1967) 

Výborná kamera a zajímavá hudba, ale to je tak všechno. Pro mě jeden z nejnudnějších filmů, co jsem kdy viděla. Dokonce jsem při něm usnula, což se mi vážně nikdy dřív nepovedlo..

plakát

Mluv (2004) 

Skvely herecky vykon Kristen Stewart.

plakát

Zvrácený (2002) 

Hodně drsný film, chvílemi pěkně nechutné záběry (scéna znásilnění v podchodu nebo umlácení člověka hasicím přístrojem v gay baru je vážně pro hodně silné povahy), výborné herecké výkony, jen ta zmatena kamera nebyla zrovna moje gusto..

plakát

Temný rytíř (2008) 

Super film, geniální Joker. Pro me zatim rozhodne ten nejlepší film letošního roku a oscarová nominace pro Heatha Ledgera je jasna..

Ovládací panel
10 bodů