Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (448)

plakát

P.K. (2014) 

Nepamatuji se, kdy jsem se naposledy takhle zasmála u nějakého filmu... Dobrá inspirace, pokud budete potřebovat nějaké oblečení a krámy budou zavřené (např. v době Covidí), zkuste štěstí v tančících autech.

plakát

Úhoři mají nabito (2019) 

Myslela jsem, že to bude konina, to jsem ani netušila, že se tu všichni předháníte, kdo to víc odsoudí a u vás kluků mě to docela překvapuje, že by se vás to téma dotklo nějak osobně? Viděla jsem ho až hodně opožděně, ale asi v tu správnou dobu (XI/2020). Chytrý a zábavný film, ve druhém plánu leccos vypovídající o naší čecháčkovské povaze..

plakát

Agentura: I možné je nemožné (2012) (TV film) 

Pokud nemáte zrovna chuť na další depresivní film s nejasným koncem, nebo většinou i bez konce, vřele doporučuji tuto milou, nenáročnou francouzskou komedii, která je tu dle mého názoru neprávem podhodnocená, chybělo něco málo a klidně bych dala plný počet bodů - a co jednu hvězdu teď přidám..... Na IMDb má momentálně 65%

plakát

DobroDRUH (2015) (pořad) odpad!

Maminčin mazánek si vzal červené kecky, sehnal prachy, uvázal si kolem krku šálu a vyrazil do světa, většího do sebe zahleděného blba, jsem snad ještě neviděla. V druhém díle si nakoupil papů, to spapat již nestačil, páč hapal - uklouzly mu kecky, dál to bude jistě taky napínavé, ale to už asi neuvidím.

plakát

Život podle Iona B. (2009) (TV film) 

Jak mi všichni tihle pábitelé - ožralkové připadají podobní. Jsou to zábavní chlapíci, velice vynalézaví při shánění alkoholu, jen od nich nikdy nesmíte vyžadovat spolehlivost, vracení peněz a jakékoliv přizpůsobování. To náš Toník si už popíjí v klídku někde nahoře... Jak se asi teď má Ion B.?.... Růžově bych to neviděla.

plakát

Akáty (2011) 

Když někdo mluví moc, je to postrach okolí, když někdo nemluví, tak netušíte, co se mu honí v hlavě, v Argentině ještě navíc mají dost času, sledovat dlouhé minuty, jak se jen mlčky jede autem, bylo utrpení...vydržela jsem naštěstí, a s odstupem doby, hodnotím jako silný film.

plakát

Bez návodu (2013) 

Měla jsem strach, že to bude při nejlepším, na úrovni amerických komediálních debilit, ale tenhle tolikrát opakovaný filmový námět se podařilo udělat "po mexicku" naprosto originálně.

plakát

L'Extravagant voyage du jeune et prodigieux T.S. Spivet (2013) 

Imaginace, nadsázka, specifický humor, skvělá výtvarná stránka, můj oblíbený režisér se konečně opět přiblížil Delikatesám a Amélii...díky, byla jsem nadšená. Na úplné docenění, bych to měla vidět ještě jednou.

plakát

Včerejší děti (2000) (TV film) 

Televizní film s touto tématikou ani lepší být nemohl. Pokud vás to zaujalo, tak "povinná školní četba" jsou knížky Marty Foučkové.

plakát

Rozkoš v oblacích (2013) odpad!

Pedro, vítej v klubu senilních oplzlých dědků, třeba to zase přejde - s nadějí se těším na další film.