Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (446)

plakát

Asterix a Obelix: Říše středu (2023) 

Hrozná blbina, ačkoli části s bitkama jsou pořád na stejně kvalitní úrovni, jako vždy. Znova se už teda ale určitě nepodívám.

plakát

Barbie (2023) 

Hmmm... Nemůžu si pomoct, ale Barbie a její problémy jsou spíš taková bonusová dějová linie a jinak se všechno točí kolem Kena a jeho pochroumaného ega. Očekávala jsem vlastně úplně jiný film než jsem dostala, ale i tak jsem si to užila, je mi jen lito, že pobyt v našem světě byl na můj vkus až moc krátký...

plakát

Expend4bles: Postr4datelní (2023) 

Jako už tradičně byly akční scény na dost vysoké úrovni, ale to je asi bohužel všechno. Chápu, že Expendables ve finále stojí hlavně na akci, ale trocha slušného děje by určitě nic nezkazila.

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Prohrávala jsem si s myšlenkou, že bych dala 5*, ale ten konec prostě měl být jiný, respektive skončit Indyho přáním... Dobrodružství s kmotřenkou je ale super a za mě, byť je to teda asi nejslabší díl, mi i tak po dalších 2-3 shlédnutí všechny drobnosti vadit přestanou a Indy svou kvalitou i tradičním stylem právem zapadne mezi předchozí 4 díly. Pro mě je to prostě dobrodružná srdcovka a vždycky bude.

plakát

Mezi živly (2023) 

Koukalo se mi na to moc dobře. Byl to tradiční pixarovský doják a byť byl děj takový jednodušší i tak opět skrýval své malé poselství. A komu se líbil Zootropolis, tak bude nejspíš nadšený i tady, to "městečko" bylo hrozně podobné.

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) 

To je fakt jen kravina, která má všem ukázat, jaký je Kazmič megafrajer... Každý, kdo vyhodil prachy za lístek do kina se buď snažil vyhrát prachy nebo absolutně neví, jak má vypadat film.

plakát

Oppenheimer (2023) 

Místy jsem si nebyla jistá jestli mám husí kůži z filmu nebo mi jen byla zima. Většinou to ale byla opravdu jen zima... Tento typ filmů má 2 strašné nevýhody. První je, že nemám ráda válečnou tématiku obecně, druhá je, že vím, jak to dopadne. Film se mi však převážně líbil, a to i přes to, že asi polovinu záběrů si divák náležitě užije jedině v IMAXu. Celkově jsem ovšem spokojena a obohacena.

plakát

Rande s Downem (2023) (pořad) 

Je to moc pěkné a milé, ale je mi z toho tak nějak smutno. Když to srovnám třeba s Too hot to handle, tak je to na úplně jiné úrovni. Lidi s downem tu vedou daleko smysluplnější konverzace než řekněme normální lidi ve vile a mají rande na vysoké úrovni, o kterém si my normální lidi kolikrát můžeme jen nechat zdát...

plakát

Vocasy na tripu (2023) 

Je to taková hodně jednoduchá komedie, ale zároveň je to i celkem pěkné a roztomilé.

plakát

Wonka (2023) 

Ta muzikálová část byla tak strašně otravná... Docela jsem se těšila, že to bude normální trochu dobrodružný film a né tohle ukňourané představení....