Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (84)

plakát

Mladá dáma (2024) 

Ten scénář nějak náhodně generují? Ale lepší než pohádková produkce ČT, ne však o moc.

plakát

Starodávné apokalypsy (2022) (seriál) 

Tohle je teda ukňučená parodie. Autor furt brečí, že má pravdu, ale je proti němu spiknutí - mainstream archeologů. Ubohé. Proč tohle jako vzniklo?

plakát

První krev (2022) (seriál) 

Seriál není nijak extra super, ale o to je zajímavější z hlediska, jak je postavený. Netflix naplní a přeplní všechny kvóty - rasové, sexuální orientace a dokonce magických bytostí. Takže platonický lesbický vztah hlavních představitelek je v kontrastu z nenávisti mezi rodinami (Romeo a Julie) a nenávist namířená proti monstrům od běžných obyvatel. Scéna kdy se položí na trávník deky v pietním okamžiku a sednou si různě nekombinované páry je zcela wtf. Takže milujte se, zabíjejte se a i upír může milovat. Moc se mi líbí písnička z úvodních titulků:  “The Zombie Song” od Stephanie Mabey.

plakát

Reminiscence (2021) 

Takové unylé, nemohl jsem se do toho dostat, ztráta času.

plakát

Bábovky (2020) 

Tu utahanou depresi jsem nepochopil.

plakát

Noví mutanti (2020) 

Spíš je to povídka, komornější provedení.

plakát

Holky na lovu (odměn) (2020) (seriál) 

Ten scénář si chytře dělá srandu z bílých evangelických křesťanů na americkém jihu. Myslím, že to však našinec nemůže pochopit, protože nezná kontext.

plakát

Základna (2019) 

Realisticky vylíčená mise na jedné americké základně v Afghánistánu. Umístění základny mi hlava nebere, sporadické snahy navázat vřelé vztahy z místními vyznívají do ztracena. Zachycen zmar, zbytečnost celé války a kamarádství kluků, kteří tam dělali svou práci, i když jí nikdo nevěřil.