Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Krimi

Oblíbené herečky (10)

Nicole Kidman

Krásná Nicole Kidman mě očarovala svým zpěvem v Moulin Rouge. V The Others jsem se s ní lekala každého stínu na zdi. V Austrálii jsme se společně rozplývaly nad Hugh Jackmanem. Já tu ženskou prostě miluju.

Natalie Portman

Leon pro ni znamenal začátek a Episode III zase vrchol. Jako Padmé sice nakonec neskončila moc dobře, ale v herecké kariéře se jí určitě vede líp.

Audrey Hepburn

Módní ikona, žena s krásným úsměvem a nezapomenutelnými hereckými kreacemi. Při plánování výletu do Říma není nic lepšího, než se pokochat pohledem na Audrey Hepburn a zároveň si připomenout, proč bývá Řím nazýván Věčným městem. Romantika nad romantiku. I další filmy AH opravdu stojí za to - My Fair Lady, Charade, Breakfast at Tiffany's, ...

Amanda Tapping

Největší idol mého krásného dětství. Poté, co jsem "zpracovala" všechny řady SG-1 a SGA, jsem se vrhla i na Sanctuary a musím říct, že jiná barva vlasů i přízvuk mě velice příjemně překvapily. Co obvykle platí o mužích, tentokrát platí o ní - čím starší, tím krásnějsí.

Emily Deschanel

Emily Deschanel patří k dlouhé řadě mých srdečních záležitostí. Neproplánově krásná, zajímavá. Jako Kůstku ji miluji, ta její nezdolná víra ve vědu a totální asociálnost mě dostává. Uvidíme, jak se mi bude líbit šestá série.

Kate Winslet

Bez mučení přiznávám, že jsem Kate Winslet viděla asi ve čtyřech filmech. Titanic bych možná mohla počítat za filmů víc, protože ty televizní reprízy už nikdo nespočítá.

Gillian Anderson

Za Akta X, za všechna její logická vysvětlení, za to, jak je krásná. Mám ji prostě ráda.

Ovládací panel
9 bodů