Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Pořady (10)

Hyde Park Civilizace

Hyde Park Civilizace (2012)

Výjimečný moderátor, neobvyklá témata, jedineční hosté (špičky ve svých oborech, kapacity, nositelé řady ocenění včetně Nobelových cen)...pořad, který rozum neuráží a přičiňuje se k vyvracení zakořeněnému kultu lidí, které minulý režim stavěl na piedestal a zvráceně oslavoval převlečenou podprůměrnost. Pořad, jenž přetváří názor na společnost, na skutečné (staronové) elity. ___ Přeji Danielu Stachovi neutuchající energii a zápal. Svým konáním dělá společnosti neocenitelnou službu, kterou si evidentně rovněž užívá. Není nad to, když je vám práce koníčkem.

DVTV

DVTV (2014)

Martin Veselovský je výborný mustr pro potenciální, ale i současné profíky. Kvalitu pořadu jen podtrhuje několikanásobné ocenění Křišťálovou lupou. A i když mám výhrady, tak asi lepší varianta v současné době není. Za zajímavá témata děkuji a hodnotím vysoko. ____ zajímavé díly (zpětně doplň): 1) Zahálka: V Číně probíhá genocida, lidé jsou drženi v táborech smrti, orgány se jim berou zaživa 2) 3) 4) ___ V letech 2019, 2020 sla kvalitativne dolu - prehodnocuji z 5 na 4 hvezdy.

Riskuj!

Riskuj! (1994)

Na tomhle jsem vždy ujížděl. Normální otázky (v rámci všeobecného přehledu), ne žádný blbosti. Nejlepší soutěžní pořad = 5 hvězd. Nedovedu si představit lepšího moderátora pro tento pořad než byl právě Jan Rosák. (za Vyskočila to bylo zmatené, úroveň otázek neodladěná; Svoboda a Krasl - charisma nula)_____ Mezi další pořady bych pak ještě zařadil Chcete být milionářem, 1 proti 100, AZ kvíz a o stupínek níže Duel (občas ta náročnost je mimo realitu; některá témata jsou sice originální, ale odpovědi na dané otázky mají téměř nulovou úspěšnost - zaměřil jsem se na to během mnoha dílů, takže vím co píšu - ale možná je to záměr, který ale nekvituji - ale celkově se lepší a lepší!!; náročnost zvýšena díky slovenštině, takže první kolo je pro Čechy často zavádějící) a pod něj ještě Taxík (mě nebaví, že se tváří, že vybírá ty soutěžící jen tak na ulici; úroveň otázek - nejlehčí z výše jmenovaných soutěží, Háma je vtipný a pohotový, Absolonová je milá). Škoda, že není krom AZ kvízu a Duelu, žádný videoarchiv (taxík má pouze dočasný). ____ Nova se dostala na úroveň odpadu!, to co dnes vytváří je pro lidi bez vkusu a zájmu o nic jiného než jsou senzace, uzeniny, pivo a nekonečné seriály. Díky za reprízy vědomostních pořadů na Telce.

Vsauce

Vsauce (2010)

Hey Vsauce! Michael here! Aneb jak propojit vše se vším navzdory zdánlivě uzavřenému tématu. Tak s předcházejí větou nesouhlasím. :-) ___ Michael přichází se zajímavými tématy k zamýšlení s jasnými, ale i vzdálenějšími (ne na první pohled zřejmými) asociacemi. Na daném tématu intenzivně pracuje celý týden, tj. uzavřený, koncentrovaný a ničím jiným nerozptylovaný, jako kdyby se na poslední chvíli připravoval na zkouškou a danou problematiku ještě neviděl. Po sběru zdrojů a jejich vyhodnocení, vše natočí (vše 2x - 3x po částech) a sestřihá. Možná již má na to další lidi, ale začátky byly výlučně v jeho režii. A další týden či dekádu vše nanovo. ___ A vůbec mě překvapilo mě Michaelovo mládí.