Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (618)

plakát

Kostarika - chasing jaguar (2015) 

A takhle to dopadá, když vznikne dokument z dovolené, která je zajímavá tím, že nezapadá do škatulky „ležení na pláži“. Hezké záběry z kostarické džungle propojené s akčními přejezdy skrz exotické prostředí je dost cool, a právě proto stojí za zhlédnutí.//MFOF2015//Frenštát pod Radhoštěm//60,-

plakát

Drábovina (2015) 

Tak trochu retro, tak trochu groteska, ale hlavně jedoucí ve svém stylu a to se cení! Jednu * za nápad a jednu * za realizaci. V kontrastu s ostatními dokumenty tak trochu neotřelé, což je jen +.//MFOF2015//Frenštát pod Radhoštěm//60,-

plakát

Skateporning (2015) 

Absolutně uvolněná a zároveň zábava, z níž čiší rebelie na každém coulu a proto tak vysoké hodnocení. Tento koncept prostě zapadá do představ o pohodové podívané. Doplňky v podobě soundtracku nebo zvolených reálií jdou prostě skvěle ruku v ruce se skateboardingem.

plakát

Pyramidy: Seskok divů (2015) 

Catch the right moment and use the opportunity for amazing view is not easy. On the screen in looks like piece of cake, but everything has to click in the right moment. Great view of buildings in Giza.

plakát

MTB Trilogy (2015) 

Reportáž ze závodu, o němž toho široká veřejnost zřejmě moc neví a tak je tento způsob propagace sympatický, protože i na obrazovce vypadá bikerská trasa dost extrémním způsobem.

plakát

Life in a Legend's Shadow (2015) 

It is hard to follow the footsteps of an icon, especially when your father is someone, who is the legend. In this particular case, harmonious relationship between father and son only documents friendly atmosphere of short movie.

plakát

Zpět na Teahupoo (2015) 

Overcoming of the personal trauma might have various forms. In this case world class surfer is overcoming the waves in Teahupoo. This king of commercial is simple and yet the story is selling the main idea in a great style!

plakát

Sculpted in Time: The Wise Man (2015) 

Short duration for making the emotional relationship clear and understandable. Nevertheless the technical side of short footage is outperforming the content.

plakát

České himalájské dobrodružství (2003) (seriál) 

Skvělý český dokument s ohromně cennými kamerovými záznamy pořízenými jednak při extrémně náročných expedicích v Himalájském pekle, tak i v pohodlí české kotliny. Podrobné popisy cest jednotlivých horolezců mají určité kouzlo, protože jsou doplňovány poznámkami, které čerpají z historie a v naučné rovině mají svou hodnotu. Kontrast himalájských podmínek s těmi, které panují v o dost menších nadmořských výškách je tak výživný, že naprosto adekvátně splňuje úlohu hlavního náboje tohoto dokumentu. Tvůrci předložili divákům unikátní soubor dokumentace české stopy v nejvyšším světovém pohoří a neuvěřitelně tak zviditelnil hrdiny, kteří očividně ani nestojí o vynášení do nebes za své neobvyklé zásluhy při posunování hranic lidského (speciálně českého) chápání.

plakát

Pozdravy ze spermabanky (2013) 

Main character David Wozniacki with polish roots finds out that through sperm donations he has became father to 533 children. Untill the revealing of this disturbing fact, there has been only few interesting points in the plot, but the focus is fragmented into uncoherent storylines. Basically the best thing on this movie is good mood in which it is narrated and some jokes are appropriate.The fight over the lawsuit together with fight for own family has been successfully ended even though the identity was announced, so happy ending only completes lightweight fun.

Ovládací panel
8 bodů