Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (606)

plakát

A Fistful of Fingers (1995) 

Konečně někdo udělal realistický western! Ony ty kolty nebyly zas až tak proklatě nízko, jak nám ukazují ty k smrti vážné legendy o pistolnících.

plakát

Agent Carter (2015) (seriál) 

Nejlepší počin Marvelu. Stylové, duchaplné, s výraznými postavami, které si lze oblíbit. Dokonce je zde prostor i na dialogy. I filmový komiks nemusí být sračka.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. - Série 1 (2013) (série) 

Co to je proboha za sračku? Herci z Beverly Hills s plastovými ksichty, do toho strašně vtipní dementi z Harvardu alias Mach a Šebestová a scénář hodný desetiletého blba, co ho rodiče nutí sledovat všechny díly Hobita. Marvele, stydký pysku, styď se! P.S.: v půce druhého dílu jsem to vzdal a dezinfikoval pevný pysk.

plakát

A.I. Umělá inteligence (2001) 

Dost silná káva. Stvořeno pro maminky a jejich robůtky. A medvídky. (nebojte, vše co by vám nemuselo být pohádkově jasné, dopoví vypravěč). Spielbergovy filmy mají velký potenciál, ale jsou rozmělněny shovívavostí k nenáročnému divákovi amerického typu. Překousnu, když se 1x za film přihodí něco extrémně nepravděpodobného. Ale když se to přihodí 15x, má šedá kůrka mozková kolabuje. Tak například ryby, které unáší tělo potápějícího mechachlapce. Copak takhle se chovají ryby? A nebo že by to byly mecharyby?

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Nejspíš to mám v hlavě trochu pomotaný, ale nebudu tady kňourat, zda je to Burton nebo není, a zda to náhodou není spíš Čaroděj ze země Koz. Rovnou napíšu, že myšlenkový přesah je ohromný, symbolismus symbolický a tím co Alenka by si měl projít každý.

plakát

Amadeus (1984) 

Tento skvělý film si těch 80 Oscarů po právu zaslouží. Bravo!

plakát

Americký sniper (2014) 

Je to všechno hezky udělané, přestřelky v Maroku vypadají realisticky a nechybí jim napětí. Co však přináší film nového? Amerického surpervojáka jistě ne, neštěstí manželek a dětí taky ne, poukázání na to, že návratem domů to nekončí (postraumatický syndrom) taky ne, hůůjáá kamarádství taky ne. Vlastně nic. Aha, jo zapoměl jsem na Mustafu, egyptského olympionika s šátkem od Sandokana.

plakát

Amy (2015) 

Z filmového hlediska mě nic nerušilo, obsahově to beru jako ukázku mimořádného talentu "od Boha", který je distribuován nespravedlivě a většinou bývá vývážen nějakou protiváhou. Takže, Amy, 5* za písničky a zpívání, a jedna hvězda dolů za to nezřízený chlastání a fetování.