Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Recenze (237)

plakát

Hráči z Indiany (1986) 

Konečně jsem se dočkal, viděl jsem snímek, který mi unikal mnoho let. Kdo má tuhle hru opravdu rád, tak musí ocenit tento film.

plakát

Super Size Me (2004) 

Nechodil jsem tam, nechodím tam a nebudu tam chodit...

plakát

Time Will Tell (1992) 

"My home is in my head. My home is what I think about or what I try to sink in my mind into thinking that I think. That is my home. My home is not a materiaI home or somewhere out there. You know? My home is in my head." Byl to člověk, který dokázal za velmi krátkou dobu udělat pro ty druhé tolik, co leckterý politik neudělá ani za 50 let. A to nemluvím o hudbě, která je živá dodnes. Ukažte mi někoho, kdo se 27 let po své smrti stále sklouňuje v tolika podobách ve všech možných odvětvích lidské činnosti.

plakát

Kladivo na čarodějnice (1969) 

Mrazilo mě, jakým způsobem z filmu vyzařovala absolutní bezmoc všech obviněných a jak lze z lidí udělat loutky.

plakát

Ďáblův advokát (1997) 

Jak řekl Kevin Lomax:"Lepší vládnout v pekle, než sloužit v nebi." I případný propadák Al Pacina by byl lepší, než například nejlepší kousek od Zdeňka Trošky. Tohle naštěstí propadák není ani v nejmenším. Pane Troška omlouvám se, ale takhle vypadá film. Snad jste to viděl a líbilo se vám to stejně jako mně. Těším se na váš filmový opus Slunce, seno, advokát...

plakát

Rivers of Babylon (1998) 

Komentář se ponese v klasickém duchu souboje kniha vs. film. Když mě film dokáže zaujmout více než kniha, mám bezmeznou radost. Tentokrát se tak ovšem nestalo. Nedokážu si představit diváka, který se kouká na tento film bez jakékoliv znalosti knihy. Podle mého názoru bylo ve filmu mnoho dějových skoků a divák se mohl občas ztrácet. Postavy svým chováním odpovídaly předloze a až na vyjímky (sorry pane Noga) šlo o solidní herecké výkony. Andrej Hryc je ovšem předčil rozdílem třídy, ačkoliv film se k jeho postavě zachoval velmi drze a nedovolil mu rozehrát takovou show jako v Pišťánkově knize. I tak si myslím, že Rivers of Babylon patří tomu lepšímu, co na Slovensku v 90. letech vzniklo.

plakát

Tráva - dějiny hulení (1999) 

Mám doma dva pytle. V jednom je heroin, pervitin a spoustu jiných sra*ek. V tom druhém skladuji pivo, rum, cigára a trávu. Kdokoliv se může pokusit přesvedčit mě o tom, že bych měl obsahy pytlů změnit.

plakát

Nikdo není dokonalý (1998) (pořad) 

Tenhle zábavný pořad už hodně dlouho zábavný není.

plakát

Já, legenda (2007) 

Námět super, exteriéry luxusní, scénář na dvě věci, atmosféra ucházející, Will Smith grandiózní!!!

plakát

Inland Empire (2006) 

A došla mi už vážně trpělivost. S Lynchem končím. Blbce ze sebe dělat nenechám. Tady už toho bylo moc...