Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi
  • Drama

Recenze (49)

plakát

Lovec démonů (2001) 

Máte pocit že se vaši rodiče doma zbláznili? Když jsem byl menší, tak jsem takový názor občas i měl. Tak třeba v době největší puberty vám koupí máma svetr s Mickey Mousem nebo Kačerem Donaldem :) Vzali by jste si ten svetr na sebe a šli v něm s partou ven? Věděl jsem že ne! Když jsem Lovce démonů dokoukal a chvíli popřemýšlel, tak jsem byl rád za to, jaké mám rodiče.

plakát

Prime (2005) 

Vydařená komedia a hlavně zápletka. Rafi (Uma Thurman) se svěřuje o svém soukromém i sexuálním životě své terapeutce (Meryl Streep). Ovšem netuší že její přítel je syn její terapeutky. Co všechno tohle může způsobit? Stačí se podívat!

plakát

Samá chvála (2004) 

Černý humor moc nemusím, ale u této komedie nabité černým humorem jsem se doslova válel smíchy po zemi. Smrt hlavy rodiny má za následek opětovné setkání celé rodiny. A že to není ledajaká rodinka. Jedna větev trpí sexuální posedlostí, druhá nemluví, třetí dítě je lesbička a oznámí že si svoji přítelkyni bude brát a poslední čtvrté dítě je herec, jehož kariéra vyvrcholila, když mu bylo osm v reklamě na nutelu. Že jim to ale dalo práce, než si všechno vyříkali a dědečka pohřbili :o)

plakát

Kariera Nikosia Dyzmy (2002) 

Musel jsem se sice spolehnout pouze na simultální překlad (díky moc Faye), ale bavil jsem se náramně!

plakát

Putování tučňáků (2005) 

Nechtěl bych být tučňákem. Rozhodně jsem se ale dozvěděl o tučňácích spoustu nových a zajímavých věcí. Styl vyprávění - komunikace mezi tučňáky byl hodně povedený! Domluva tučňáků mezi sebou, jejich myšlenky a to vše prezentované lidskou řečí. To vše bylo naprosto úchvatné!

plakát

Na cestě - Na cestě po severním Vietnamu (2006) (epizoda) 

Komentář k dokumentu mi připomínal zobrazení Slovenska v Eurotripu nebo Hostelu. Někoho možná pobaví, mě teda ne! Tak například - Obchodní centrum komentátorům připomínalo Holešovickou tržnici, ještě si k tomu přidejte nutnou dávku ironie. Naopak zrychlené záběry průjezdu křižovatkou nebo lodí u přístavu byl víc než zajímaví. Až jsem se divil, že nedošlo k nehodě.

plakát

Hostel (2005) 

Po tom jak bylo ve filmu zobrazeno Slovensko, Bratislava, bych já osobně na Slovensko už v životě nejel. Už se mi nelíbilo v Eurotripu, jak bylo zobrazený Slovensko a teď už to byl opravdu vrchol. Policisté na policejní stanici neměli ani počítač, samý ruční psací stroje, taxikář jezdil žigulem, atd. ... Co se filmu týká, první třetina jak kdyby byla omylem střihnutá z nějakýho úplně jinýho filmu, žánru erotického. Jen tam jsou ti samý herci. V jednu chvíli jsem už začínal přemýšlet, jestli opravdu koukám na horor, či na již zmiňovaný erotický film, kde se parta mladých kluků baví s holkama! No a když už se konečně něco začlo dít, tak byl konec :o( Závěrem to bylo velké zklamání, po tom jak bylo všude v médiích hlásáno, že se jedná o nejlepší horor za posledních deset let ... já se nelekl ani jednou, nebál jsem se a v klidu přikusoval velké balení brambůrek :o)

plakát

Buď v klidu (2005) 

Hvězdně nabitý film. Nic víc, nic míň. Škoda.

plakát

Welkeom tu Dongmakgol (2005) 

Parádní podívaná, co více dodat!! Překrásná korejská krajina dává prožitku z filmu ještě větší grády. Které ještě umocňuje velmi vydařená hudba. No co, proč by nakonec nemohli sedět u opečenýho divočáka a hodovat vojáci Jižní a Severní Koreje + jeden amík? Všechno jde když se chce a nakonec ještě společnými silami zmatou spojenecké vojáky.