Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Drama
  • Krimi

Recenze (19)

plakát

Naked Attraction (2016) (pořad) odpad!

Vybírání si protějšku dle vzhledu jeho těla. Jak povrchní a ubohý tento svět je? Kdo to vymyslel a kdo se na to dívá? Ale ve světě, kde se člověk povídá s mechanickou sex panou, to možná fuguje.

plakát

V síti (2020) 

Dobrý dokument o nedobrých věcech. ( Mráz po zádech x Smích x Naštvanost ).

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Nesmírně otravný monolog člověka, jenž si myslí že je střed galaxie.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

První polovina nasadila laťku hodně vysoko, bohužel se jí nepovedlo překonat. Pokud vezmu film jako celek (Infinity War + Endgame), pořád to je nejlepší film ze série Avengers co byl natočen.

plakát

Prospektor (2018) 

Menší snímek je někdy lepší než nějaký Blockbuster. Slečna Thatcher a pan Pascal jsou moc sympatická dvojka, na kterých celý film pevně stojí. Příběh je sice jednoduchý ale neurazí. +ZAMYŠLENÍ+ Film mi dal podnět k zamyšlení. Jaký asi bude vesmír pro lidi, kteří ho začnou kolonizovat? Jak jsem byl menší, myslel jsem, že to bude jak ve Star Treku. Lidé budou řešit vzniklé problémy čestně, rozumně a dle zákona. Ale čím jsem starší, tím víc si myslím, že to tak nebude. Spíš začnou nové války o nerostné zdroje, o nové území. Bude to prostor bez zákona, kde civilizovanost lidí nevyhnutelně poklesne. Člověk si vezmě své lidské neduhy sebou. +DODATEK+ Když jsem viděl postavy tohoto filmu nosit skafandr na planetě podobné zemi, pousmál jsem se nad hloupostí filmu „Prometheus 2“.

plakát

Švýcarák (2016) 

Hlubší myšlenka protkaná originálním morbidním vtipem.

plakát

Anihilace (2018) 

Příjemný výlet v ženském doprovodu, který nepokazily ani logické chyby ve scénáři. Zajímavý a zábavný film.

plakát

Půjčovna masa (2018) (seriál) 

S každým následujícím dílem se vady seriálu stávají nesnesitelnější. Teatrální nafouklé dialogy, špatné budování napětí, herecké obsazení, nelogičnost a fyzikální nesmysly to jsou hlavní chyby seriálu. Nevím jestli jsem v tom sám, ale už od prvního dílu jsem si přál, ať ta policistka umře, neboť její herecké výkony jsou strašné, kdyby tam byla jiná herečka, dal bych u některých dílů i o * více. Byla pro mě jak třískou v noze a největší vadou na kráse tohoto seriálu. Také zakončení série bylo nešťastné. Nakonec si odnáším si zklamání.