Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Schindlerův seznam

Schindlerův seznam (1993)

Taky tomu opravdu není co dodat. Silné téma, užasní herci, příběh............................... a mnoho dalších věcí, které zdobí tento film a které snad nemůžu ani jmenovat protože bych k těmto věcem musel přidat nejméně pět dalších. Nevím, kdy se mi stalo, že jsem byl naměkko i po vícero shlédnutí.

Terminátor 2: Den zúčtování

Terminátor 2: Den zúčtování (1991)

Jestli byl první díl skvělý, tak ten druhý je naprosto dokonalý. Arnold v koženým na harleji je pouze úvod. Scény při útěku z blázince či honička s policejním vrtulníkem jsou již legendární. Mně osobně se nejvíc líbí i odsouzení lidstva za to kam to dovede. "Vyrobili jste atomovou bombu a mysleli jste si jak ste tvořivý!!". Co bysme mohli čekat, když to máme v sobě: sami sebe ničit.

Spáči

Spáči (1996)

Výborný a strhující příběh. Po celou dobu filmu jsem nezažil chvíli nudy. I přesto že má přes dvě hodiny nemá slepá místa. Z takových těch přehlížených filmů je nejlepší.

Hodný, zlý a ošklivý

Hodný, zlý a ošklivý (1966)

Největší drsňák, nejúlisnějš padouch a nejlepší sympaťák. Dokonalý soundtrack, který neomrzí a který dává prostor pro téma při hledání Arche Stantona. Na první pohled western u pár chatrčí, který však projde pouští, občanskou válkou, aby se tři králové potkali u jednoho hrobu. Když budou tví kámoši čekat bažině, chytnou rýmu a nejspíš kulku.

Indiana Jones a Poslední křížová výprava

Indiana Jones a Poslední křížová výprava (1989)

A pak, že nejlepší filmy jsou první díly. Poslední křížová výprava patří pro mě mezi to nejlepší v žánru dobrodružný, co se mohlo natočit. Děj postupně od Benátek až po grál nabírá na rychlosti, aby dovedl diváka ke třem zkouškám víry. Více než výborně se osvědčila i sázka na Seana pro roli starého Jonese.

Bratři z donucení

Bratři z donucení (2008)

Film má napsáno komedie a já se bavil od začátku do konce. Hláška stíhá hlášku a starý pan Douback nebo Doupack je prostě řízek.

Blbý a blbější

Blbý a blbější (1994)

Od první scény kdy Carrey vystrčí hlavu z okna limuzíny se rozjíždí festival jeho komiky jak mimické, tak pohybové. Myslím, že je to jeho nejlepší výkon.

Ovládací panel
2 body