Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (163)

plakát

Amidst a Snowstorm of Love (2024) (seriál) 

Love story z prostředí kulečníkových hráčů. Hlavní hrdinka působila jako puberťačka a tím to docela kazila.

plakát

The Knockout (2023) (seriál) 

Zde je zmapován zrod a pád nejen velkého mafiánského šéfa, dlouhá doba postupného odkrývání pozadí zločinů a ceny, kterou jednotlivci platí za svůj postoj na kterékoli straně. Zajímavé a dobře natočené.

plakát

Doktoři na dně (2024) (seriál) 

Je dobře, že se otevírá téma psychických onemocnění i u doktorů, ale některé díly sklouzly do puberťácké romantiky, což je škoda. Doktořiny v tom moc nehledejte. Nakonec se jako nejkoukatelnější jeví vedlejší dvojice.

plakát

Bame Pineun Kkot (2024) (seriál) 

Zvláštně natočený seriál, příběh nijak extra zajímavý, ale jsou zde vtipné momenty. Hlavní dvojice mi k sobě vůbec nepasovala.

plakát

Hu xin (2023) (seriál) 

Moc mě to nenadchlo, přitom příběh byl slušný, kterak drak s pomocníky bojuje proti temnotě a pro svoji lásku.

plakát

Nemocniční playlist - Série 2 (2021) (série) 

Dlouho jsem se odhodlávala ke shlédnutí druhé řady, obávala jsem se zklamání. Nicméně druhá série je stejně dobrý jako první. Takže super.

plakát

Meet Yourself (2023) (seriál) 

Velice poklidné a optimistické drama. Něco jako jeden díl denně proti depresi. Přirozeně zahrané i natočené. Každá postava ma svoji historii a budoucnost. Šla by udělat i druhá řada.

plakát

Wonderland of Love (2023) (seriál) 

Hezká podívaná o přátelství, lásce a intrikách. Píseň Laolan river silně doplňuje děj bitevní scény, kde všichni přátelé zemřou.

plakát

Zhuo zhuo feng liu (2023) (seriál) 

Celkově jde o prosazení žen na úřednická místa a politiky. Všechny role jsou zde dobře obsazené a zahrané. Inteligentní vedoucí pár je zajímavý, ženská hrdinka by mohla být více “dospělá” v chování i mluvě, chemie mezi nimi funguje dobře. Dobrý konec.

plakát

Yi nian guan shan (2023) (seriál) 

Hlavním motivem je přátelství a oddanost. Popřípadě láska, ale ne jako ústřední motiv. Nicméně název seriálu moc nesedí k obsahu. Spousta bojových scén, pletich i komediálních okamžiků. Konec trochu uhnaný a smutný.