Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (342)

plakát

Adresa: L.A. (2012) (seriál) 

Seriál, na který jsem začala koukat, jen abych podpořila moji oblíbenou herečku Jewel Staite, ale nakonec se mi hodně zalíbil. Je to celkem zajímavé nakouknutí do zákulisí hollywoodského pozlátka a toho, jak těžce se tam kanadští herci a jiní umělci snaží prosadit. Těším se na dalších 13 epizod, které byly nedávno oznámeny.

plakát

Agent Carter (2015) (seriál) 

Peggy Carter je zásadní postavou pro MCU a pro vznik samotného SHIELDu. Mrzí mě, že seriál měl jen dvě řady, protože byl skvělý. Výborná Hayley Atwell, dobové prostředí, odkazy na Kapitána Ameriku, camea Howarda Starka a boží Mr Jarvis a Daniel Sousa fungují jako recept pro jeden z mých oblíbených seriálů.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

Ačkoliv jsem fanoušek komiksáren všeho druhu, kupodivu jsem potřebovala tři pokusy, abych se začala na AoS koukat. Ještěže jsem to ale udělala. Začátek se strašně táhne a není to nijak závratně zábavné, ale od druhé půlky první řady je to super. Moje oblíbená řada je zatím třetí, Inhumans. Líbí se mi provázanost s MCU, ačkoliv je to jen ze strany seriálu a ne filmů. Ze začátku tam dost hostovaly postavy z filmů, teď už ani tolik ne, ale to zas tolik nevadí, postavy ze Shieldu jako takového mi přirostly k srdce a baví mě sledovat jejich příběhy. Nejoblíbenější postavy jsou rozhodně pro mě Fitz a Simmons, Bobbi a Hunter, Coulson, May, později i Mack, Yoyo. Aktuálně se těším z prodloužení pro pátou řadu, protože Ghost Rider, LMD i Framework linie byly fantastické.

plakát

Aladin (2019) 

Kresleného Aladina miluju, kvůli příběhu i písničkám, a hraná verze rozhodně nezklamala. Mou oblíbenou "Prince Ali" písničku jsem si užila, džin byl skvělý a líbil se mi i přidaný příběh Jasmine.

plakát

Anastázie (1997) 

Tohle už navždy bude srdcová záležitost. Je to asi ten nejromantičtější a nejkrásnější kreslený film, co znám, a miluju ty písničky. Když jsem byla malá, milovala jsem Dimitriho, a to mi v podstatě zůstalo až do teď. Měla jsem to ráda i s českým dabingem, ale co to znám v originále, nedám na to dopustit, John Cusack, Angela Lansbury, Christopehr Lloyd...co víc k tomu dodat.

plakát

Argylle: Tajný agent (2024) 

Dostala jsem, co jsem čekala, špionážní komedii. Musím říct, že jsem se většinu času bavila, ale přece jen by to sneslo kratší stopáž, některé ty bitky byly moc dlouhé, až to bylo směšné. Ústřední dvojice mi sedla a k sobě taky. Většinu hlavních zvratů jsem uhodla dlouho dopředu, ale to mi na zážitku neubralo.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Chytlo mě to poměrně rychle, to jsem ani nečekala, ale je to komiks a ty já ráda. I když se v DC universu tolik nevyznám, seriál mě baví. První řada byla super, ale druhá je zatím strašně plná klišé a postav s tupými a protiřečícími si dialogy. Taky jsou mi tam protivný všechny ženský až na Felicity :D Celý team Arrow je super a spousta dalších postav, kdyby se jen nechovali tak nelogicky. Edit: Po čtyřech řadách pořád dobrý. Nejlepší řada byla asi ta druhá. A čtvrtá. Olicity forever :D

plakát

Asterix a Obelix: Mise Kleopatra (2002) 

"Už mě nebaví to administrativní papyrusování!" :D Co se týče hlášek, rozhodně nejlepší díl ze všech tří.

plakát

Au Pair 3 aneb Dobrodružství v ráji (2009) (TV film) 

Příšerná slátanina na n-tou. Jednička byla ještě poměrně koukatelná komedie. Dvojka už o poznání míň, ale na tohle se nedalo koukat.Tu jednu * dávám snad jen za to, že se všichni původní herci vrátili.

plakát

Auta (2006) 

Velmi kvalitní pixarovka, vtipná, roztomilá, dost inteligentní a akční pro dospělé a dost dětská pro mladší publikum. Perfektní animace a výběr hudby, pár chytlavých hlášek a dobrý český dabing, kde se mi líbí aktuální a místně specifické narážky (slovensky mluvící komentátor apod). Morálnímu poučení na závěr se nevyhneme. Nejlepší scéna - plašení traktorů. "Ty traktory jsou tak BLBÍ!":D