Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (337)

plakát

Pokoj 1408 (2007) 

Tohle tedy bylo pro mne zklamání. Nemůžu si pomoci, ale tolik životů, tolik příběhů a vzniklo z toho jen málo promyšlené dílko, málo strašidelné dílko, málo strhující dílko. Člověk by asi neměl mít chuť si lakovat nehty - a to já přesně dělala. Škoda, velká škoda.

plakát

Poslední legie (2007) 

Pokud si sednete k dvd přehrávači s tím, že nečekáte žádné bůhví co, můžete příjemně strávit pár minut svého volného času. Nevím proč se to všem tak nelíbí. Je fakt, že ten chlapec byl nějak až moc hrající, bojové scény skončily dřív než vlastně začaly, ale na druhou stranu zde stál sympatický Colin Firth, sem tam úsměvné scény a vlastně počátek příběhu, který nejčastěji známe od jeho druhé poloviny.

plakát

Pusinky (2007) 

Absolutně protivné představitelky s absolutně divným dějem, který mi spíše příjde jako neděj. Šlo jim o něco? Kdo ví, mě už to ale nezajímá a zajímat nikdy nebude. Takže milé pusinky - jděte do kelu.

plakát

REC (2007) 

Čumím jako péro z gauče, 79%? že nedávám odpad je jen za začátek, kdy to vypadalo opravdu nadějně, no ale vážně takovou p....... už jsem fakt dlouho neviděla. Všichni se požerem a dobrý ne? No ne, tak pro mě opravdu tohle je nejhorší ztrávený čas za posledního půl roku minimálně.

plakát

Sirotčinec (2007) 

Krásnou rodinou idylku, mladé maminky, která zažije pocit naprosté bezmoci, když jejich idylu naruší zmizení jejich malého syna - chlapečka, který si navíc hraje s dětmi, které vidí jen on. Úžasný příběh okořeněný o kvalitní dávku lekavých scén, je to pravé pro sychravé podzimní večery.

plakát

Super drbna (2007) (seriál) 

Teeeda, ač jsem tomu nechtěla věřit, tohle se opravdu dosti povedlo, jen tak dál. Miluji drby z vysoké smetánky a když je to zabaleno do takovéhoto balíčku, v centru mého oblíbeného "filmového" města s příjemnými hlavními postavami ---- nikdy to nezklame.

plakát

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007) 

Opravdu si Johnnyho vážím jako herce takže jsem se na tento film těšila jako dítě, kterému maminka donese z obchodu nějaké to kokino. Ale kokino se neodehrálo. Ač jsem se snažila a tento film zkoukla na 3x vzala jsem na sebe postavu Adama Sandlera z filmu Click - život na dálkové ovládání a na konec Sweeneyho jsem se překlikala. Hudba a zpěv mě vážně neoslovil a ačkoliv pár fajn momentů tam bylo - celkový dojem je zklamání.

plakát

Vdáš se, a basta! (2007) 

Stále průměrné, jako snad skoro 90% všech romantických komedií. Ale, je tu jedno velké ale, šílené pohyby, rychlé vyjadřování s nepříjemným hlasitým ječením a taky docela trapňoučké scházení se celé dívčí rodinky při mikrofonu - to je vše proč to nemůže nikdy získat nejvyšší příčky, ale na druhou stranu když si odmyslíme nebo chcete - li přetrpíme výše uvedené vady, zbývá ještě dost, proč to nemůže spadnout na nejnižší příčky. Ať už je to sama Diane, která je ve své roli sice fakt protivná, ale na druhou stranu i roztomilá a krásná, ať už jsou to její sympatické dcery, či jejich sladké polovičky. I příběh je docela roztomilý, takže plus, mínus, krát a děleno se rovná - já se bavila, byla jsem spokojená a to je minimum co od filmu čekám.

plakát

Vím, kdo mě zabil (2007) 

No na to, jaké jsem měla z tohoto počinu pocity mě docela šokolovalo tohle nízké hodnocení. Od bujaré dívčiny, která se perfektně hodila do přiblblých pubertálních romko jsem očekávala mnohem méně. Monžá proto jsem byla docela překvapená, že to vcelku fungovalo. Ano zřejmě to bylo dosti ujeté, ano přehnané, ano dost blbé, ale mě se to líbilo. Na jedno podívání úplně stačí, ale nezklame.