Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (337)

plakát

Ztracená brána (2012) (seriál) 

Na Vašíčkovy počiny se vždy těším a zatím jsem nebyla ani jednou nezklamal. Mám slabost pro tajemno - když připočtu pro mne lahodící herecké obsazení, nemohu jinak, než se spokojit pouze s plnou palbou hvězd :)

plakát

Žena v černém (2012) 

Už hodně dlouho mě takhle horůrek nevtáhl do děje. Viktoriánská Anglie je jako dělaná na vytvoření strašidelného prostředí a celkově na mě film působí jakoby příjemně strašidelně - s elegancí a bez zbytečných překombinování. Příjemný m překvapením byl pro mne fakt, že ač Daniela Radcliffa jsme za posledních - nevím přesně, cca 7 let vídali co by vyrůstajícího čarodějnického puberťáka, vyrostl nám dle mého názoru velmi dobře a škatulka se nekoná, problém s přeorientováním na jinou postavu jsem neměla - což se mi málokdy stává.

plakát

Čertova nevěsta (2011) 

Jelikož jde o pohádku bývám vždy více shovívavá. Na pohádku jdu připravena jako malé dítě, chci se culit, zasmát, fandit dobru a přát zlé zlu. Jsem ráda, že se Troška vymanit z ječivosti pohádky Z pekla štěstí, kvůli které má u mě Troška pořád vroubek. Každopádně Čertova nevěsta mě dala co jsem chtěla - dětskou radost. Souhlasím s tím, že zde zřejmě nepůjde o kandidáta na pohádku století, ale rozhodně nejde o tvůrcův špatný vtip, za který by měl být kamenován. Vybrané interiéry a kostýmy byly nádherně, zvládnuto na jedničku. Velmi se mi líbila i Němcem ztvárněna postava pána pekel - ten kostým mu naprosto slušel. Malinký problém jsem měla s potrhlým čertíkem - po excelentní Blanarovičové, které nejen v Jasněnce vykouzlila čarodějnici naprosto geniálně, ale její ztvárnění čertíka v Princezně ze mlejna je téměř legendární. Ovšem jde o zvyk, takže jsem se snažila odpoutat od zajetého a pak už jsem měla opravdu jen pěkný zážitek z celého příběhu. PS: Faktem je, že královna, která by to přece jen "prubla" mě krapet tahala za uši.

plakát

Mezi vlky (2011) 

Liam Neeson je pro mě vždy důvod proč shlédnout skoro cokoli......................tady nebýt konce dávám rozhodně * víc.

plakát

Můj týden s Marilyn (2011) 

Nemastné, neslané jako by to ani o Marilyn nebylo .... vždyť přeci byla tak božská. Ovšem výběrem hlavní role mají u mně velké plus - jedna postava tam řekla, když vstoupí na plátno Marilyn - nechcete vidět nikoho jiného..... myslím, že to patří říct i o Michelle - výborná!!!!

plakát

Šéfové na zabití (2011) 

Ponaučení? Nechlastej, když tě někdo sere.....ale tohle vážně tak sedlo, jak hadr na holi. Věčné téma, které nám není neznámé. Ovšem pojem sexuální harašení v případě Jennifer Aniston bylo osvěžující a fááááákt vtipné.

plakát

Zkus mě rozesmát (2011) 

Po komediích, u kterých skřípu zuby, svírám ruce v pěst, kroutím hlavou z leva doprava a místo abych se smála mám chuť vraždit, nebo přinejmenším spát je tohle příjemná změna. Romantických komedií bez oplzlostí je pomálu, hlavně tedy v poslední době, takže jsem byla velmi mile překvapena tímto dílkem. Just Go with it, je spíše podle mého názoru než komedie pouze romantika, ale i zde se člověk zasměje a hlavně je rád, že tak příjemně strávil čas. Ústřední dvojice - je velmi dobře vybrána, mezi nima to opravdu jiskří a romantika, která mezi nimi panuje je taková reálná - taková dospělá. Po Zoolendrovi s radostí křičím Sandlere vítej zpět.

plakát

Blue Valentine: Milostný příběh (2010) 

Příběh o tom, jak se to dovede všechno posrat i když se milejete. A tak nějak to mám s tímto filmem, na Goslinga jsem se vyloženě těšila, ale nezachránil to.

plakát

Exmanželka za odměnu (2010) 

Při kombinaci Butlera a Aniston jsem se těšila na nezkonale vtipné dvě hodinky a ono přišlo slabé zklamání. Vyloženě blbé to nebylo .... a jděte někam, když myslíte, že ano. Víte, že budete koukat na Romco a pořád se divíte o čem to nakonec vlastně je? Průšvih však tady je, když jim víc věříte, že se nesnáší, než naopak.

Ovládací panel
4 body