Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (337)

plakát

Prolhané krásky (2010) (seriál) 

4 kamarádky, jejichž přátelství spojoval malý satan v přestrojení za krásnou, mladinkou potvoru. Že byla zřejmě potvora už utvrzuje fakt, že je zavražděna. A tak se odvíjí příběhy 4 krásných slečen, které mají zdánlivě vše i svá tajemství, jenž by neměla být objevena. Že je to přehnané až do největších detailů je jistě fakt, ale já musím říct, že až mě ústřední partička nafintěných slečinek věkem dávno míjí, u mě ten příběh funguje. Takže s méně než kvalitními 80% u mě fakt nepočítejte.

plakát

Sex ve městě 2 (2010) 

Booože, že udělají z mé oblíbené Samanthy nadrženou senilní krávu to by mě nenapadlo, kam se sakra poděla to její svůdné fluidum? Její postava si vždy zachovávala důstojnost a svůdnost i přes svou otevřenost a neutuchající sexuální apetýt. Ale tady se vše jen vytratilo a zůstala šílená uječená hlupačka. Že nedávám nižší hodnocení je pouze tím, že i přes neexistující ústřední téma, se mi líbílo zpracování Charlotiny krize jako dokonalé partnerky a v tomto filmu hlavně matky. Pro mě ale Sex ve městě končí Carriinou svatbou kvalitní tečkou za luxusním seriálem. Dvojka prostě pro mě sice je, ale vzniknout nikdy neměla.

plakát

Tajemství mumie (2010) 

Zmatené, nelogické, plytké a nesmyslné ............ Jediné co si z toho odnáším je nepřekonatelná bolest páteře od neustálého kroucení hlavou.

plakát

Twilight sága: Zatmění (2010) 

Haha, všichni zvracejí nadávají, ale stejně jdou a na další díl této pubertální kýčovinky jdou třeba i do kina - to mi rozum nebere. Já šla, vypla mozek a nelitovala vyhozených peněz i ztraceného času. Viděla jsem první díl, druhý i třetí a na čtvrtý si klidně počkám. No tak vezměte řádnej šutr do ruky a kamenujte - ale prosím proč ne, jen co takhle ten čas trávit někde jinde, když to vaše zažívání nevstřebá? Líbí se mi Stewart a Pattinson má potenciál, slizký vlkodlak tam zřejmě prudit musí a mě se nechce 100 % svého života chovat jako nudná, dospělačka s dobrým vkusem, takže pro mě nenadchne/neurazí průměr.

plakát

Útěk ze Sibiře (2010) 

Jim Sturgess si mě naprosto získal už v Across the Universe, zde mi jen dokázal jak dobrý potenciál v něm je. Příběh, který skoro působí neskutečně na první pohled může vypadat jako dvouhodinová toulka krajinou bez velkých grád, ale tím více je v něm skryto. Emoce dosti různorodé skupiny lidí, která by se za jiných okolností těžko sešla, jsou tam protknuty každou minutou. Ta síla bije do očí, jen je třeba trochu hledat. Já však hledat nemusela, dokázala jsem se vcítit do každého osudu, který nám tam byl představen. Mladičká Irena mě pak okouzlila stejně jako Harrise.

plakát

Varieté (2010) 

Zpěvačky herečkami = hrající si zpěvačky. Že Cher herečkou je dokázala jinde, zde mi dokázala, že do starého šrotu snad nikdy nebude patřit....je silnou osobností a to ji nikdo neupře. Že Christina chtěla vyzkoušet něco jiného ji neberu, zkusila, nezkazila, ale utíkej raději zpět k mikrofonu. Jde o průměrný snímek, milounký příběh, ale já od muzikálu čekám vstávající chloupky na rukou, strhující podivánou.....není to špatné, je to OK a tím to právě je, copak chcete o hudebním opusu říci jen je to OK?

plakát

Záložní plán (2010) 

Tak jako jsem čekala nudu a jen tak zabitý čas, byla jsem překvapená, jak jsem se pobavila. Lidi nekřižujte, já zato nemůžu, jednoduchý příběh ... vcelku příjemný ústřední pár...předvídatelný děj, chtěla jsem zabít čas, ale v tu chvíli to fungovalo u mě víc než jsem čekala. Každopádně ten porod byl dost hororový.

plakát

Zase ona! (2010) 

Že mám občas ráda průměrné ženské, střelené komedie, kterýma jsou ostatní právem přesyceni, za to já se rozhodně nestydím. Že však neskousnu všechno je taktéž pravda. Ať už jsem rozhodně tolerantní jakkoliv to je jen možné, Zase ona mě zklamala. Zase to totiž chvílemi bylo spíše zvrácené, než klasicky "milé". A já zvrácenost v komediích málokdy můžu rozchodit. Moc přehnané, moc přehrávané, a tím jak moc opakované dooosti nudné.

plakát

Ženy v pokušení (2010) 

V životě bych nevěřila, že se u novodobého českého filmu budu takhle bavit. Už dlouho se mi nepoštěstilo narazit na českou tvorbu o které bych básnila a schutí si ho pustila víc než jednou. Tahle komedie pro mě však jediným shlédnutím určitě neskončila. Na kolena mě dostala Eliška Balzerová, kterou jsem si do té doby na obrazovce skoro všimla - z kukly se vylíhl motýl - jednoznačně úžasná. Lenka Vlasáková mi začíná připomínat takovou příjemnou milou šedou myšku, ovšem tak jak na mě působí určitě neznamená žádné mínus. Celkově se komedie opravdu zdařila a já všem doporučuji....když už nic tak baron Prášil Macháček Vás určitě pobaví.

plakát

Až tak moc tě nežere (2009) 

Jojo, kolikrát to ještě uslyšíme, že si hledáme pořád stejně a ty samé? Zkuste se změnit! Vkusná komedie s pravdivými prvky o trampotách lásky. A budu to tak dělat, a budu to tak dělat a budu to tak dělat!. Ano má to zajímavý námět, výborné scény a naprosto perfektně zahrané postavy sympatickými herci - jen to něco, to co nejde pojmenovat, to něco víc, čím by byl unikátní - snad šťáva, nebo jen lehký opar a mohlo to být mnohem, mnohem lepší.

Ovládací panel
4 body