Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (337)

plakát

Vím, kdo mě zabil (2007) 

No na to, jaké jsem měla z tohoto počinu pocity mě docela šokolovalo tohle nízké hodnocení. Od bujaré dívčiny, která se perfektně hodila do přiblblých pubertálních romko jsem očekávala mnohem méně. Monžá proto jsem byla docela překvapená, že to vcelku fungovalo. Ano zřejmě to bylo dosti ujeté, ano přehnané, ano dost blbé, ale mě se to líbilo. Na jedno podívání úplně stačí, ale nezklame.

plakát

Sherlock Holmes (2009) 

Jedním slovem výborný. Těšila jsem se speciélně na Downeyho a dostala jsem přesně to co jsem chtěla. Výborný herecký koncert.

plakát

Sex ve městě 2 (2010) 

Booože, že udělají z mé oblíbené Samanthy nadrženou senilní krávu to by mě nenapadlo, kam se sakra poděla to její svůdné fluidum? Její postava si vždy zachovávala důstojnost a svůdnost i přes svou otevřenost a neutuchající sexuální apetýt. Ale tady se vše jen vytratilo a zůstala šílená uječená hlupačka. Že nedávám nižší hodnocení je pouze tím, že i přes neexistující ústřední téma, se mi líbílo zpracování Charlotiny krize jako dokonalé partnerky a v tomto filmu hlavně matky. Pro mě ale Sex ve městě končí Carriinou svatbou kvalitní tečkou za luxusním seriálem. Dvojka prostě pro mě sice je, ale vzniknout nikdy neměla.

plakát

Dům hrůzy (2006) odpad!

i odpad je slabé slovo, je to zvratka ... takhle příšernou srágoru jsem nečekala. Tvůrce postavit ke zdi a zastřelit!

plakát

Poslední cesta (2009) (TV film) 

Film který perfektním způsobem brnká na city diváka ... Krásně zahráno...Kavin Bacon vyzařoval auru důstojnosti a moudrosti. Možná až moc perfektní, ale přece se říká, že všude je něco dobře a něco špatně. Takže budu věřit, že i v Americké armádě se najdou lidé se srdci na pravém místě. Alespoň pro dnešek, alespoň pro tento film.

plakát

Hotel pro psy (2009) 

Pro propršené odpoledne? Pro rodiny s malými dětmi a mnou? Proč ne, chvílemi jsem se dost dobře bavila. A psí herci u mě vyhráli na plné čáře....

plakát

2012 (2009) 

Těšila jsem se na Cusacka i když jsem si mohla domyslet, že i přes oblíbeného herce půjde o volovinu. A nejen, že šlo o volovinu a tahle volovina byla dokonce korunována neskutečnou nudou. 2 a půl hodiny o ničem opravdu svědčí o tom, že by se mělo dělat něco s katastrofickými filmy. děkuji bohu za osvícení, že jsem na tohle nešla do kina. Dívat se celu dobu na bandu vyvolených tupounů, kteří se snaží dostat na Archu nového tisíciletí je opravdu maso. Jednu hvězdu za postavu prezidenta a jedna hvězda za reálnou ukázku toho, že ať se bude dít cokoli, já určitě vyvolená nebudu díky mému finančímu zázemí - v tom se tvůrci nesekli. Takže neřešit, žít dál a hlavně se vyhýbat obloukem filmům tvářícím se světově.

plakát

Po čem kluci touží? (2008) odpad!

3 nepřekonatelně pitomoučtí studentíci ze střední se rozhodnou, že si udělají nejlepší víkend na světě. Dostanou se do parády party namachrovanejch blbečků z vejšky a doufají, že zažijou ty super kalby plné sexu, jaké se jim na vysoké nabízí. Nechybí plno zvracení, výkalů....jak už to tak bývá ve všech těchto kvalitních "komediích". Ale pozor mládenci s neskutečně hnusnými ksichtíky si užijou i romantiky s roštěnkama stejně hloupoučkýma....i skórovat se bude - odpornej tlustoprd funící na bloňdaté rozhoďnožce? → No hnus velebnosti. A já se ptám, kdy už konečně těchto sraček bude konec? Jestli někdo v mém okolí řekne, že to bylo OK dám mu přes držku.

plakát

The Secret Life of the American Teenager (2008) (seriál) odpad!

První díl má cca 43 min. Z toho 42 minut obsahuje stupidní a nereálné dialogy o sexu - typu máš sex? Chci mít sex, nebudu mít sex, sexuju, jestli sexovat nezačnu asi umřu.... Stupárna na entou okořeněná křesťanskými důvody proč sex nemít. Tak jestli se takhle chovají Američtí teenageři, chápu proč mi Bůh daroval české občanství. Ubohé, plytké, trapné.. Jediné mini plus vidím ve školním poradci - ten mě docela bavil ale ani jedním procentem plusu nevyváží tolik humusu nastrkaného do čtyřiceti minut.

plakát

Kamarádova holka (2008) 

Tak jak se o Kate Hudson doslýchám, že neumí hrát atd atd, no mě zde bavila a docela hodně. Kýčovitá romantika to se musí nechat, ale hlavní postavy mě bavily, chemie tam fungovala, ale Alec Baldwin, no to byla síla.