Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (337)

plakát

Spolek nemilosrdných (2009) 

To co se zpočátku zdálo, jako celkem příjemný i když stokrát obehraný film, se stalo vážně děsnou sračkou. 1 hvězda za začátek, dál bych byla raději aby vypli proud a já netušila doteď jak se to celé vyvine. Vše šlo do kytek, a korunou na tom všem je fialový bodlák s brokovnicí v ruce, absurdní vrah a ještě absurdnější odhalení - naprosto nelogické konání snad všech pánských postaviček, a vyděšená rozumbrada, která se stane snad Xenou či co? Vážně? No zvládám kde co, jelikož jsem posera, vyhledávám k ukojení svých lekačských choutek celkem Béčkové horory s podtitulem "vymlátíme pár americkej teens" no ovšem tohle bylo vážně hodně mimo mísu.

plakát

The Carrie Diaries (2013) (seriál) 

Určitá sympatičnost mladičké Carrie se nedá upřít, jinak ale .......... Nepřiživovat se by bylo pro AnnuSophii Robb určitě lepší.

plakát

Panství Downton (2010) (seriál) 

Když je něco úžasné, dokonalé, božské, co k tomu dodat. Od nejposlednější služtičky až po pána domu jde o herecký koncert, jaký se jen tak nevidí. Jak perfektně je ztvárněn každý životní příběh, bez nadsázky, bez pohrdání a já křičím YES, YES - stará dobrá Anglie mě vždy bezpečně přiková do sedačky a já jako magnet snad bez mrknutí oka slupnu každý díl a s touhou narkomana očekávám další.

plakát

Šťastný smolař (2012) (TV film) 

Pro mne je Strach zárukou kvalitní pohádky. Ani v tomto případě nemohu jinak než být spokojená. Ve smetí pohádek posledních let jde určitě o poklad. Možná jen ostatní ocení později - no já už oceňuji nyní. Milý humor - k sežrání Trojan, hezké prostředí a sympatičtí herci.

plakát

Ztracená brána (2012) (seriál) 

Na Vašíčkovy počiny se vždy těším a zatím jsem nebyla ani jednou nezklamal. Mám slabost pro tajemno - když připočtu pro mne lahodící herecké obsazení, nemohu jinak, než se spokojit pouze s plnou palbou hvězd :)

plakát

Kdyby byly ryby (2014) (TV film) 

Nedám odpad, jen proto, že mám slabost pro české filmy a pohádky - no každopádně tohle se odpadu hodně blíží - ne-li si ho rovnou zaslouží. Příšerná slátanina - kterou jsem ani nezvládla dokoukat - škoda Vetchého do takovéto kraviny. :(

plakát

Zmizelá (2014) 

Už když jsem četla knihu říkala jsem si - sakra to by mohl být dobrý film. Omyl - byl mnohem víc. Ve věcech, které mně iritovaly v knize, byl film naprosto dokonalý - hlavně tedy postava Amy, v knize bych ji nejraději jednu připálila - no ve filmu jsem si říkala - holka, ty máš teda koule :) No tak to dopadá, když má magor vysoké IQ :)

plakát

Šéfe, jdeme na to! (1984) (TV film) 

Karel Heřmánek je nejvíc :) Každopádně jde o vtipnou movie, bavila jsem se hodně a na to, že jsem na tenhle film narazila úplnou náhodou jsem byla víc než mile překvapená.

plakát

Nádherné bytosti (2013) 

TAk nějak mám pocit, že se s takovými filmy roztrhl pytel. Ani by mi tak nevadil ten příběh, jako ústřední postavy. No nemůžu si pomoct, ale obě mi byly tak nesympatické, že mi to sráží jakýkoli lepší pocit ze samotného příběhu.