Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (337)

plakát

Legenda o sovích strážcích (2010) 

Poslední dobou mám nějakou nevyplněnou touhu, po krásných a něžných příbězích určených pro malé i velké...pro velké, kteří nezapomněli být malými....Legenda o sovích strážcích u mě vyhrála na plné čáře za poslední dobu....Dlouho, předlouho jsem se tak nerozněžnila nad obrazovkou jako tady....Moc krásný příběh, animace úžasná....člověk má chuť vzít sovičky do rukou a celé uňahňat :)

plakát

Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka (2010) 

Mám ráda, když se cítím jako dítě, mám ráda, když mě příběh vtáhne do děje jako dítě. Letopisy Narnie mě chytly už u Lva, čarodějnice a skříně a drží mě stále....Pro mě poutavý příběh, hezká pohádka a Aslan ten je můj hrdina už od první chvíle....jako pro jiné Van Damme :)

plakát

Láska a jiné závislosti (2010) 

Ústřední dvojice má u mne plus...o tom žádná, nemůžu se však zbavit dojmu, že nebýt příběh vsazen do prostředí obchodních zástupců cpoucí se lidem do pozornosti snad i nosní dírkou měla bych asi pocit, že si dávám pařížský dort bez šlehačky....

plakát

Zkus mě rozesmát (2011) 

Po komediích, u kterých skřípu zuby, svírám ruce v pěst, kroutím hlavou z leva doprava a místo abych se smála mám chuť vraždit, nebo přinejmenším spát je tohle příjemná změna. Romantických komedií bez oplzlostí je pomálu, hlavně tedy v poslední době, takže jsem byla velmi mile překvapena tímto dílkem. Just Go with it, je spíše podle mého názoru než komedie pouze romantika, ale i zde se člověk zasměje a hlavně je rád, že tak příjemně strávil čas. Ústřední dvojice - je velmi dobře vybrána, mezi nima to opravdu jiskří a romantika, která mezi nimi panuje je taková reálná - taková dospělá. Po Zoolendrovi s radostí křičím Sandlere vítej zpět.

plakát

Čertova nevěsta (2011) 

Jelikož jde o pohádku bývám vždy více shovívavá. Na pohádku jdu připravena jako malé dítě, chci se culit, zasmát, fandit dobru a přát zlé zlu. Jsem ráda, že se Troška vymanit z ječivosti pohádky Z pekla štěstí, kvůli které má u mě Troška pořád vroubek. Každopádně Čertova nevěsta mě dala co jsem chtěla - dětskou radost. Souhlasím s tím, že zde zřejmě nepůjde o kandidáta na pohádku století, ale rozhodně nejde o tvůrcův špatný vtip, za který by měl být kamenován. Vybrané interiéry a kostýmy byly nádherně, zvládnuto na jedničku. Velmi se mi líbila i Němcem ztvárněna postava pána pekel - ten kostým mu naprosto slušel. Malinký problém jsem měla s potrhlým čertíkem - po excelentní Blanarovičové, které nejen v Jasněnce vykouzlila čarodějnici naprosto geniálně, ale její ztvárnění čertíka v Princezně ze mlejna je téměř legendární. Ovšem jde o zvyk, takže jsem se snažila odpoutat od zajetého a pak už jsem měla opravdu jen pěkný zážitek z celého příběhu. PS: Faktem je, že královna, která by to přece jen "prubla" mě krapet tahala za uši.

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

A jak už to tak bývá, u filmů jehož kolektivní šílenství nad genialitou mě děsí tak, že se dlouho předlouho přemlouvám, abych jej shlédla jsem opět nadšená, že jsem se nakonec teda překonala a Amélii si pustila. Je to vlastně plytký hloupoučký příběh, ale tak neuvěřitelně roztomilý, miloučký a zlaťoučký, že ho má člověk chuť vzít do náruče a celý umazlit.

plakát

Zombieland (2009) 

Tak já teda nevím, na to jak jsem se strááášně těšila, že uvidím šílenou a kvalitní komedii u které nemusím myslet jen se válet smíchy, mé nadšení pohořelo.......hmmm ať vzpomínám jak vzpomínám, tak až na pár chvilek smích nepřicházel a nepřicházel a já od komedie prostě chci smích, smích smích a zase smích.

plakát

Jíst, meditovat, milovat (2010) 

Možná přeci jen trochu nadnesené hodnocení, každopádně koukám jako blázen na to hodnocení ostatních. Tak něžný jemný film, který mě líbezně pohladil po duši už jsem dlouho neviděla. Julia je prostě kapacita, role ji sedla jak ulitá, možná je to tím, že ten příběh je příběhem nás všech.

plakát

Tajemství mumie (2010) 

Zmatené, nelogické, plytké a nesmyslné ............ Jediné co si z toho odnáším je nepřekonatelná bolest páteře od neustálého kroucení hlavou.

plakát

Valmont (1989) 

Jelikož nejsem ovlivněna konkurenčními Nebezpečnými známostmi, nemůžu jinak než dát plný počet. Co se týče kostýmů jde jistě o nádhernou podívanou, možná Firthovo podání chlípnosti není viditelné, za to, věřím, že jeho skryté touhy měly tím větší úspěch u milých dam.