Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Akční

Recenze (42)

plakát

Tři bratři (2014) 

Celkem zábavná pohádka, vzhledem k tomu, co se dneska točí- viz Troška. Akorát všechny písničky se mi až tak nelíbily a jak už tu někdo zmiňoval, Karkulka mohla být o něco starší.

plakát

Sedmý syn (2014) 

Díky tomu, že jsem od tohoto snímku příliš nečekala, tak jsem nebyla tolik zklamaná, příjemně mě to překvapilo.... konec samozřejmě předvídatelný a jak už tu někde zaznělo, po roztahaném úvodu byl pak konec až příliš rychlý, ale jinak to nebylo špatné a možná na to kouknu ještě jednou.....plus konec nechává otevřenou možnost pro další pokračování, tak uvidíme, jestli nás třeba v druhém dílu mile nepřekvapí ;)

plakát

The First Time (2012) 

Asi jsem opravdu beznadějný romantik, ale vážně se mi to líbilo :) film si udržel mou plnou pozornost celých 95 minut a to i přes to, že byl prakticky plný dialogů a dějová linie neměla žádné velké zvraty...prostě příjemný, pohodový film se skvělými ústředními postavami :)) a ano, Dylan je prostě sladkej :P

plakát

Transcendence (2014) 

Poprvé po dlouhé době se mi stalo, že jsem se u filmu s mým favoritem v hlavní roli nudila!!!Málokdy se mi stane, že si rozkoukám polovinu filmu a druhou si pustím až třeba další den, ale tady to bylo nevyhnutelné....pustit si to pozdě večer byla zásadní chyba, protože jsem u toho usínala...Myšlenka a nápad mi přijde super, ale tím to končí. Konec byl naprosto předvídatelný už z toho důvodu, že ho vlastně narýsují hned v prvních minutách. Chvílemi jsem se v ději naprosto ztrácela a to ne kvůli rychlé dějové linii- o té se snad ani nedá mluvit, ale kvůli nedostatku logiky a návaznosti, spousta věcí je tam nevysvětlena a naprosto nesmyslná....Pro mě další z filmů: Jednou a dost.

plakát

Inkoustové srdce (2008) 

Nápad super, ale bohužel zcela nevyužitý potenciál...

plakát

Proč kočka není pes? (1996) 

Jakožto kočkomil a člověk, naprosto sympatizující s hlavní hrdinkou nemůžu dát méně jak 4*

plakát

Charlie Bartlett (2007) 

Miluju tyhle happy-mood filmy, které vám zpříjemní den a dovolí vám na chvíli vypnout. A přesně tohle Charlie Bartlett je :)

plakát

Sedm životů (2008) 

Kéž by měl každý člověk svědomí jako Ben Thomas (Will Smith) , svět by byl hned lepší a krásnější místo k životu a nesetkávali bychom se s hrůzami, které jsou v dnešní době bohužel naprosto běžné....

plakát

Poslední píseň (2010) 

Průměrná teen komedie, navíc podle Sparkse... více netřeba dodávat... ;)

plakát

Fantom opery (2004) 

Pokaždé, když poslouchám soundtrack, mám neskutečné mrazení.... paráda, viděno 3x, soundtrack slyšen nesčetněkrát