Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (48)

plakát

Jan Cimbura (1941) 

"To Vám řeknu, pantáto, vymlátit celou hospodu a dělat ještě jiný silácký kousky, to je všecko hezký. Ale knihy číst? Ne, pantáto, to pořádnej pacholek nedělá".

plakát

Láska v hrobě (2012) 

František Halas - Hřbitov Zezdola k růžím přivoníš až budeš smrt svou žít a do tmy lásku odhodíš svůj štít U paty hrobu budu břečťanem tichou písní co tě obklíčí popsaný Tebou pergamen který čas nezničí Zas budem spolu spát na syrinx trav nám vichry zahrají šplouchání Léthé budem naslouchat a písni pradlen když rubáš máchají.

plakát

Mág. (1987) 

Fenomenální!

plakát

Dva na koni, jeden na oslu (1986) 

Hvězdičku za úvodní ve filmu naprosto nevídané Jizerskohorské vysokohorské scenerie, další za detailní dekolt paní prezidentové, třetí za borce Brzobohatého s Přeučilem a čtvrtá, aby byl jasný nadprůměr.

plakát

Hvězdné tolary (2011) (TV film) 

Stoprocentní souhlas s Pepinec, jedno z nej překvapení letošních Vánoc!

plakát

Nevěsta s nejkrásnějšíma očima (1975) 

Jedno z nejlepších překvapení letošních Vánoc, pohádka přesně podle mého (dospěláckého) gusta. Proč takové už neumíme? Vždyť stačí pěkný příběh, hrdina, krajina, hudba..

plakát

Somrák s brokárnou (2011) 

Mačeta mě bavila. A moc. Toto bohužel ani, co by se za nehet vešlo. Dokonce jsem se musel občas bránit nechtěnému smíchu.. Hvězdičku dávám jen za nemocniční monster nástup a pickup likvidační nášup.

plakát

Kamenný řád (1975) (seriál) 

Harder than hardcore! Demokracie, to je omyl, neboť dává stejné šance geniovi i idiotovi. Kam jste to s ní dopracovali? Ke krachu. My jsme k vám přišli a nemuseli jsme ani jednou vystřelit. Harder than HC!

plakát

Okres na severu (1981) (seriál) 

Poučné, velmi poučné..a vůbec ne tak výstražně do ruda, jak jsem se obával, ale nadčasově, především manažersky a lidsky. Řekl bych, že kdo tento seriál zavrhne, tak se nechal odradit prvním dílem a strhnout názorem většiny.

plakát

Plechová kavalerie (1979) (seriál) 

Už jen za Menšíka kombajnéra s doutníkem a hláškujícího Hanzlíka. Jak ho jinak nemusím, tady je jako svůdník v Havajské košili geniální. Víš Ty vůbec, co to je vdova??? Vdova, rozumíš, to je..to je, jak vyprahlá..zkrátka ruka v rukávě. A další a další perly díl za dílem. Pacholík! Teda pašák, chci psát. Politika nevadí a prostředím i zápletkami je mi ze života dřívějšího bližší, než dnešní seriály. Jen Hartl jako totální lůzr mi vadil těžce:( Komu není shůry dáno, autoritu v apatyce nekoupí..