Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (60)

plakát

Metallica: Through the Never (2013) 

Pro mě absolutní velkolepá hudební pecka, která ve mě v kině vzbuzovala pocity vyskočit a začít rozjíždět brutální kotel a ztratit několik končetin. Každý fanoušek bude chrochtat blahem, protože film je v podstatě jen 90. minutový epicky natočený koncert a vedlejší děj zasahuje skutečně minimálně a když už tak bez přestání hudebního doprovodu, výběr songů se povedl, ocenil bych bez problémů i přídavek, nicméně ty nejznámější pecičky zahrány byly a to některé i lépe než na albíčkách( Masters of Puppets). Každopádně se nenechte zblbnout hodnocením, na film nechoďte pokud nemáte skupinu rádi, pokud čekáte nějaký smyslupný příběh, či epické 3D vychytávečky, které vás donutí lítat v kině a blinkat. Trough the Never je zkrátka záležitost čistě hudebního rázu a dá se označit jako hodně brutálně natočený kurevsky dobře zahraný koncert s vedlejší lehce přijebnutou kraťoučkou dějovou linkou, která nijak neurazí. Můj zážitek byl Imaxem silně podtržen, takže doporučuju stažený kinorip smazat, zvednout prdelku a užít si hudební a vizuální orgasmus on the BIG SCREEN.

plakát

Spring Breakers (2012) 

Dobrá sračka s multi retardovanýma šlapkama v hlavní roli které budete mít chuť přijebnout do dveří každou minutu filmu, ale jako rozjezd před freevideem celkem fajn, navíc Franco zahrál fakt parádně kompletně vypsychlého blázna a každou jeho scénu sem si užíval, takže tomu tu trojku dám :)

plakát

Muž z oceli (2013) 

Superman shodil červené slípky a s nimi i stupiditu, která ho po většinou doprovázela. Už žádné sledování upoceného krypla v saku, co si sundá brýle a nikdo ho nepozná. Žádné zachraňování chromých babiček před lupiči a podobné slabounké dějové prvky. V Man of Steel se jede na plno už od první minuty a nedostane se nám ničeho jiného než absolutně velkolepé výpravy odehrávající se ve dvou světech, epických bojů, kde sebou nezničitelné kryptonské svině házejí jako s hadrovými panáčky skrz budovy a zničí všechno co jim stojí v cestě, sexy Cavilla po vysokoproteinové dietě v konečně brutálním obleku a v neposlední řadě kurevsky brutálního soundtracku od Zimmera. Hvězdičku přidávám, protože v rámci Supermana 100% lepší a velkolepější, než všechny předchozí pokusy s frajerama ve slipech, co nevychytaly množství nanášeného gelu.

plakát

Práskač (2013) 

Z keců že Dwayne neumí hrát, co tu čtu v každém druhém komentáři je mi na blití a vzbuzují ve mně chuť na autory tu dvěstěkilovou dvoumetrovou svini s indiánským ksichtem poslat aby jim to v hlavince trochu srovnala. Nicméně čekal jsem další řežbičku kde bude Rock rozkopávat hlavy hnusných kriplů, pálit části jejich těl a hlásit jak pán. Jaký to byl šok po zjištění, že hraje hodného taťku kterého dokope i partička 20 kilových fetek. Děj tohle mírné zklamání, ale zachránil, napětí, akce, psychoušský ksicht Šejna z Walking Dead a nic mi ke štěstí nechybělo. Hodně příjemná napínavá podívaná.

plakát

Pařba na třetí (2013) 

Stále slušná průměrná komedie, která pobaví a nenudí. V rámci triloogie však rozhodně nejslabší. Jednička je maximální nářez, který dvojka v podstatě okopírovala, v lecčem přitvrdila a stále držela šílené tempo plné hlášek a vtipných situací. Tady ale sledujeme v podstatě temnější, vážnější příběh se stále zábavným, ukvičeným Jeongem, už o něco přehnaně přijebnutým Galifianakisem, slabým jakože záporákem Goodmanem a několika slušnými frky, jejichž drtivá většina byla již v traileru.

plakát

Volání o pomoc (2007) 

Sandler by měl od svých obvyklých komediálních zhovadilostí zabloudit do dramatu častěji, protože nejenže zvládl roli perfektně, ale dokonce svým výkonem způsobil vlhkost v mých očích způsobenou čistě dojetím a ne trapností ke které má leckdy blíže. Ale ne, filmy kde hraje jsou většinou poměrně příjemné odlehčené komedie na sobotní nudný večer. Tohle je ovšem zcela o něčem jiném, hodně emočně silný sníměk, povinnost pro každého kdo má Sandlera za dřevěné pako béčkových hovadin. Budete koukat, co se v něm skrývá :)

plakát

Sucker Punch (2011) 

Neuvěřitelná sračka s nulou děje a bez náznaku logiky, ovšem s luxusní vizuální stránkou, skvěle zakomponovanou hudbou a tím blonďatým sexy cukříkem v hlavní roli, který mi způsoboval spolu s dalšími slečnami ve filmu větší těsno v kalhotech než krátkometrážní snímky na freevideu. Navíc oceňuju originalitu Snydera a jeho odvahu natočit absolutní šílenost, spousta lidí to odsoudí, ale podle mě je třeba si těhle experimentů cenit, jinak za chvíli nebudeme chodit do kina na nic jiného než na filmy s nudným, předvídatelným dějem, americkým slaďoučkým koncem a Sandrou Bullock v hlavní roli.

plakát

Pot a krev (2013) 

Těšil jsem se na Pain and Gain opravdu dlouho a čekal jsem odlehčenou akční komedii pro všechny správné milovníky železa. Dostalo se mi však něčeho zcela jiného a jsem za to rád. Film je psychologické, temné drama o partě bodybuilderů, kterým skutečně totálně jeblo v hlavě způsobem jaký jsem ani náhodou nečekal a to co ve filmu předvádějí asi způsobí nevolnost mnohým slabším povahám. Velmi zajímavý snímek ukazující nám originálně v hlavních rolích záporné postavy a jejich myšlenkové pochody s jak se dalo čekat charismatickým a na jedničku hrajícím Dwaynem a pro mě velmi překvapujícím Wahlbergem, který konečně předvedl, že umí zahrát i něco jiného než hodňoučké a nudné kladné postavy a to totálního psycho magora jehož jebání v hlavě je slast sledovat, navíc s těmi několika kily navíc mi je hned mnohem sympatičtější, naprosto bezpochyby jeho nejlepší role.

plakát

Naruto sugoi dorjoku: Rock Lee no seišun Full-Power ninden (2012) (seriál) 

Pro ty co měli v Narutovi rádi jednohubkové fillery typu "Kakashiho maska" je to určitě parádní zábavná blbůstka :) Navíc já měl vždycky Leeho rád pro jeho neutěšující odhodlání stát se vynikajícím ninjou i když nemůže používat žádné ninjutsu a i když je tenhle spin off s ním v hlavní roli čistě odlehčeného rázu, s čímž musíte počítat už jen díky jednodušší, ale rozhodně zábavně rozkošné vizuální stránce, tak se určitě dobře pobavíte, pokud nejste suchaři a je vám anime humor sympatický.

plakát

Zombieland (2013) (TV film) 

Kterou narušenou hlavu napadlo místo dvojky udělat seriál s jinejma hercema a totálně tím zazdít původní charaktery? Nic co ve filmu fungovalo a bylo tak kouzelné tady nefunguje. Totální trapnost s nesympatickejma ksichtama. Díky bohu si to uvědomilo víc lidí a po pillotu je dílko odsouzeno do sraček s tím, že další díly díky bohu nebudou. Snad se tvůrci vzpamatují, vezmou původní herce a udělají pořádnou dvojku :)