Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (265)

plakát

Betonová zahrada (1993) 

Silná dávka emocí, nijak prvoplánově mířených. Pokud nemáte srdce z ledu musí vás to zasáhnout. Famózní výkon "dětských" představitelů. Choulostivá látka zpracovaná tak jemným způsobem, že vás to musí spíše dojmout, než naštvat. Ani nebudete kroutit hlavou nad incestním vztahem sourozenců spíše mu budete fandit...

plakát

Bezúčelná procházka (1996) (TV film) 

Velmi zajímavý dokument a portrét Hammida, nabízející i průřez jeho tvorbou. Z dokumentu na vás krásně dýchne pokora a ačkoliv se zde moc nemluví, vše působí velmi intimně.

plakát

Bídníci (2000) (seriál) 

Výborné zpracování, ačkoliv nemám Depardieho nějak moc extra v lásce, zde byl výborný no a John Malkovich prostě špička. Myslím, že 4 díly byly úplně akorát, ne moc, ne málo.

plakát

Big Lebowski (1998) 

Už se těším až se na tenhle film podívám znovu a to jsem ho viděl nedávno. Tolik vtipných momentů, které když se spojí v celek jsou naprosto brilántní.

plakát

Billy Elliot (2000) 

Čekal jsem to trochu syrovější, ale rozhodně ,mě to nezklamalo. Jamie Bell má můj obdiv, zahrál to fakt bravůrně. Melancholická atmosféra, která není depresivní. Velmi příjemný film s grandiózní závěrečnou scénou, která se dala čekat, ale to jí nic neubírá na kráse. Díky tomuhle filmu snad zapomenu na mé znechucení nad Louskáčkem v divadle, co jsem viděl, když jsem byl malý a někdy si určitě na balet vyrazím.

plakát

Bláznivá střela (1988) 

Spolu se Žhavými výstřely a Připoutejte se prosím asi nejzdařilejší bláznivá komedie.

plakát

Bobule (2008) 

Inspirace Dobrým ročníkem je zde více než zřejmá, což ale neznamená nějaku chybu. Svou originalitu si Bobule zachovaly. Krásné obrazy Nových Mlýnů apod. Vytýkat tomu kýčovitost si myslím, že je nesmysl. Velmi ale velmi příjemný humor. Trochu přehnaný slovník obyvatel Moravy, ale asi jinak nic na výtku. Film, který až dokoukáte, ve vás vzbudí chuť na víno.

plakát

Bohové musí být šílení (1980) 

Film, který si na nic nehraje a v tom je jeho kouzlo. Pokaždé se k němu ráti vrátíte. Natočeno velmi mile, příběh vás dojme, ale není to nějaká časovaná bomba na city. Prostě klídek a pohoda. Škoda, že pokračování jsou horší a horší...