Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (265)

plakát

Casino Royale (2006) 

Nevím, nevím, ale zdejší hodnocení mi přijde nadsazené. Bondovky mě nikdy moc neoslovily a ani po zhlédnutí Casina názor nezměním. Je pravda, že to bylo lepší než ty s Piercem, dialogy byly fakt podařené, ale to je asi tak vše, co se mi zde fakt líbilo. Craig mi do role Bonda absolutně nesedl, je sice fajn, že přibylo na brutalitě, ale to nestačí. Úvodní černobílá scéna mi přišla jako pseudoumělecký počin. Na druhou stranu honička s černochem byla fakt podařená, super kamera a i střih. Výborná dynamická akce, ale jedna scéna na celý film je trochu málo. Jasně bylo zde plno akčních scén, jenže u nich se mi fakt tep nezrychlil.

plakát

Cesta do Ameriky (1988) 

Klasická komedie, která asi ničím nepřekvapí, ale je tu řada výborných hlášek no a Eddie je záruka. Zkrátka nic nového pod slunce, ale takový pohodový film se vám prostě nemůže nelíbit.

plakát

Cesta do hlubin študákovy duše (1939) 

I když už to dnes působí těžko uvěřitelně, je to naprosto geniální komedie, která ani po 70 letech neztratli své kouzlo a myslím si, že musí oslovit každou generaci.

plakát

Cesta do pravěku (1955) 

Krásný příklad toho, že vše není o počítačových tricích. Díky perfektnímu zpracování a hlavně záslouhou parádních triků se z tohoto filmu stala naprostá klasika, na kterou se dá koukat pořád dokola.

plakát

Cesta z města (2000) 

Komedie s výbornými hláškami a sklepáckými herci je už předzvěst k úspěchu. Navíc pro mě velmi zajímavý Vorlův rukopis. Pohodovka, která vás pobaví a přinese třeba i dobrou náladu.

plakát

Cestománie (1999) (seriál) 

Tento cestopisný dokument vás naprosto vtáhl do děje a vy jste jen nasávali vůni dálek. Výborná zábava se skvělým poučným charakterem.

plakát

Cirkus Humberto (1988) (seriál) 

Ne vždy se podaří udělat seriál z knižní předlohy. Tady se to však maximálně zdařilo. Je tu obsažena dávka nostalgie a sentimentality, která ale nepřekračuje hranice a nestává se prvoplánovým citovým nátlakem. Vše je pozvolné a příjemné to všechno plus geniální výkon Josefa Kemra.

plakát

Císařův pekař - Pekařův císař (1951) 

Kdo chce v tom vidět budovatelský počin, určitě si zde něco najde. Ale řekl bych, že to není divákovi tak podsouváno, jak mnozí píší. Rozhodně to není nějaký film propagující komunismus i když je ideologický a nádech tomu nechybí. Dívat se na to z politického hlediska nemá význam, jde přeci o to, aby jste se pobavili a odreagovali a to tenhle film splňuje.

plakát

Cizinec (2010) 

Jediný důvod, proč Depp kývl na tenhle špatný film je podle mě těn, že si chtěl zahrát s Jolie, jinak si to nedokážu představit. Bohužel ani on ani ona a krásné prostředí Benátek nedokázalo vytáhnout tenhle snímek ani k hranici průměrnosti.