Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (265)

plakát

Copak je to za vojáka... (1987) 

Oddychová klasika, u které nemusíte přemýšlet a skvěle se bavíte. Roden jako despotický žárlivec je vynikající. Úvodní honička je asi nejlepší z celého filmu, děj pak trochu stagnuje a zabředává do zbytečných hluchých míst, ale i tak je to fakt sranda.

plakát

Co žere Gilberta Grapea (1993) 

Sice tady takových podobných příběhů bylo už dost, ale pokud se tahle látka uchopí za ten správný konec nikdy neni moc co zkazit. A tady se to povedlo zajímavý příběh plus když připočtu výborný výkon Deppa a strhující výkon Leův(který se pro mě po shlédnutí tohoto snímku stal pan herec) je to opravdu výborný film. P.S. nechápu ty lidi, co odsozují DiCapria na základě toho, že hrál slaďouška v Titanicu, myslím si, že v plno filmech nám předvedl, že to není prostě jen figurka.

plakát

Ctihodný občan (2009) 

Přeplácaná, těžko uvěřitelná slátanina, která má však docela spád.

plakát

Čápi s mákem (2010) (pořad) odpad!

Věřil jsem, že i totální nevkus má své hranice. Nemá.

plakát

Čas, který zbývá (2005) 

Asi to mělo být něco dechberoucího a do očí slzy vlévajícího. Po dechu jsem nelapal a oči zůstaly suché jako anglický humor. Snaha o jakési poselství a chuť do života vyzněla trochu naprázdno. Ačkoliv to mělo být asi smutné, na mě to takový dojem neudělalo. No a ty některé gay scény tam byly přiřazeny velmi nešťastně a hrubě.

plakát

Čas probuzení (1990) 

Když jsem se po skončení filmu podíval na přítelkyni, po tváři se jí valily slzy jak hrachy a já to naprosto chápal. Krásně zpracovaná emoční záležitost. Film netlačí v emoční sféře na pilu a přesto naprosto dojímá. Plus dalším velmi zajímavým prvkem je zaobírání se otázkou a pohledem na lidi, kteří se probudí třeba po 30 letech. De Niro je Pan herec, možná jeho jeden z nejlepších výkonů, co jsem viděl. No a Williams, ten jeho psí pohled by snad rozněžnil i masového vraha. Zkrátka vypadalo to tak, jako by se dirigent Kubelík převtělil do Penny Marshall, který mistrně ukočíroval tento filmový koncert.

plakát

Černí baroni (1992) 

Jelikož jsem knihu nečetl, nemám, co bych vytkl. Na tohle se dá dívat prostě pořád, pokud vám nad hlavou nezáří rudá hvězda.

plakát

Český sen (2004) 

Tenhle dokument by se měl povinně promítat snad všude. Je k z blití, když rodiny tráví víkendy v supermarketech a melou o tom, že si to náramně užívají. Krasná ukázka českého konzumentu, něvěřil jsem, že Češi jsou až takovýhle magoři, teď už věřím. Člověk, který říká, že dokument a celá kauza je špatný, by se měl nad sebou zamyslet. jo a ten týpek z té reklamní agentury v kšiltovce je výborný. Stoprocentně bych věřil člověku, který řekne v každé jedné holé větě jednou " prostě" a dvakrát "jako", že lidem nelže:):):)

plakát

ČT Live - Tata Bojs (2005) (koncert) 

Tatabojs jsou bezpochyby jedna, co se týče textů, z nejnadanějších kapel. Myslím si, že toto dvd musí zapůsobit i na "nepříznivce" tatabojs. Skvělý nápad udělat koncert jako příběh, skvělá projekce. Poskokové kreace Mardošy jsou super a Schmitzerův grandiózní projev je už jen pomyslná třešínka na tomtu hudebním dortu, z kterého budete pořád okusovat a který se vám nikdy nepřejí.