Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (265)

plakát

Občanský průkaz (2010) 

Koláž z Bylo nás pět, Pelíšků, Pupenda a bůhví čeho ještě. Narozdíl od těchle snímků, zde však chybí více momentů k zapamatování. Možná scéna v podchodu a básničky. Navíc je to dost dlouhé a někdy se humor stává až laciným, viz lámání ruky. Největší výhodou je, že Trojan obsadil řadu nových tváří, které působily velmi přesvědčivě. Holt pokud někdo bude dělat retrofilmek z dob komunismu a úplně to nezprasí, má u divácké obce vyhráno.

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Ono to v podstatě jen tak prošumí, pár zapamatovatelných momentů a občas povedený vtip. Jenže v porovnání se seriály nedávno vzniklými v českých vodách je Okresní přebor asi někde na úrovni fotbalové Brazílie, zatímco ostatní seriály dosahují stejné kvality jao současná repre ČR.

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Prokletý ostrov předčil má očekávání. Atmosféra už by se dala krájet od první minuty, po celou dobu tlačí Scorsese na pilu, bez toho, aby na ní vylámal zuby. V deníku Metro jsem četl, že je film příliš zamotaný a těžko pochopitelný. Absolutně nemůžu souhlasit, na to, že se zde prolíná několik rovin, to rejža zmákl mistrózně. Skvělý scénař, který snad nenabízí ani jednu skulinu či nelogickou spojitost. A ačkoli se po nějaké době dá očekávat, jak to všechno dopadne, rozhodně se ani chvilku nebudete nudit. Takhle sevřenou prdel a hrdlo jsem už dlouho neměl.

plakát

Red (2010) 

Mám dojem, že Malkovich se pro tuhle roli narodil.

plakát

Spartakus (2010) (seriál) 

Všude samá krev, odhalená ňadra, namakaní týpci, proč ne:) Je fajn si dát jednou za čas oddychovku, první díly byly dost prostoduché ale postupem času se seriál stává komplikovanějším a scénaristé očividně zapojují více mozek. Jen tak dál.

plakát

Srbský film (2010) 

Absolutně neohodnotitelné...

plakát

Ženy v pokušení (2010) 

Škoda, že v druhé části příběh zabředával do zbytečné tragičnosti a vytrácel se vtip. Každopádně na české poměry nadprůměr a buďme za to rádi.

plakát

127 hodin (2010) 

Jen mi tam chyběli Rolling Stones, jinak super.

plakát

Antikrist (2009) 

Můžete mi někdo vysvětlit, co to mělo všechno znamenat...?

plakát

Ať žijí rytíři! (2009) 

Přišlo mi to jako, ne příliš povedená televizní inscenace. Ale malým dětem se to mohlo líbit.