Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (291)

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Nejlepší Iron man z trilogie. Shane Black napsal parádní scénář, který baví a baví a baví a na konci Vás nechá s otevřenou pusou zítra na monstrózní akci.

plakát

Nevědomí (2013) 

Fantastická sci-fi podívaná, prošpikovaná motivy, které tu už několikrát byly, ale přitom to ve filmu ničemu nevadí. Kosinski opět předvedl svou skvělou vizuální představivost a na rozdíl od Trona dokázal dát flmu duši a život.

plakát

Bod zlomu (1991) 

Krom toho, že hlavní hrdina je naprostý idiot, co nepřemýšlí nad věcmi co dělá, by se z filmu dalo vystříhat pár scén, který byly fajn. PS: To hodnocení zde na CSFD nechápu, když ten film je naprostý brak s jedním z nejdebilnějších scénářů, jaké jsem viděl zfilmované.

plakát

Expresní zásilka (2012) 

Fajn zápletka na 30 minut, ale pak už film nemá co nabídnout a jen pořád dokola ukazuje to samé.

plakát

Total Recall (2012) 

Stupidnější než Transformers. Pokud necháte doma mozek a chcete si ujíždět jen na futuristické vizi s parádním vizuálem, pak vás TR bude jednoznačně bavit. Wiseman je kurňa dobrý akční režisér, jen by to chtělo o pár tříd lepší scénář.

plakát

Looper: Nájemný zabiják (2012) 

Low-cost co nenechá vydechnout a chrlí jednu "fičuru" za druhou. Doopravdy velké překvapení!

plakát

Chata v horách (2012) 

Posledních 20 je naprosto WTF a zanehalo mě s úšklebkem na tváři a pocitem dobře odvedené práce. Celkově parádní "horror" se spoustou nápadů.

plakát

Temné stíny (2012) 

Nekonzistentní. Na jednu stranu pár povedených hlášek od Barnabase a celkem milá retro stylizace, na stranu druhou pak relativní všednost a nudnost, která je patrná přes celý film.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Technicky lepší než jednička. Simon West má pevnější ruku v akci než Sly, a tak jsou akční sekvence přehledné s pár WOW momenty. Jediná věc co mě zamrzela je slabší poslední bojová scéna mezi Slyem a Van Damem.

Ovládací panel
12 bodů