Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (156)

plakát

Mulligans (2008) 

Nejspíš už jsem viděla příliš mnoho filmů s podobnou tématikou a proto nemohu tenhle hodnotit lépe. Ničím nevybočoval a místy byl opravdu hodně strnulý. Chování postav bylo trochu podivné, ale tak kanaďani, kdo ví... Jinak zcela průměrný snímek.

plakát

Zmizelý (2008) 

Na tenhle film jsem se dlouhou dobu těšila a další dlouhý čas jsem jej marně sháněla. No, konečný výsledek filmu mě poněkud zklamal. Hlavně, co se konce týče, ano mám ráda věci pěkně polopatické, nebo takové, abych si je polopaticky mohla vysvětlit. Taky mám takový nepříjemný dojem, že jsem kdysi na stránkách filmu viděla trailer a bylo v něm něco trochu jiného než ve filmu, no nevadí. Film byl průměrný. Ani špatný ani dobrý. Hororem byl dost těžko, ale jak už někdo napsal, bylo to obstojné drama.

plakát

Mé soukromé Idaho (1991) 

Film ničím ze své kategorie nevybočoval. Možná ve svý letech ano, ale díky tomu, že jsem se k němu dostala až nyní, tak je pro mě obyčejný. River byl úžasný, konečně ho vidím jinak než jako sladkého chlapce, co během filmu neřekne víc jak pár vět. Keanu byl, Keanu. První fázi jeho role jsem mu nevěřila. Jeho mimika nejspíš postrádá jiné než chladné strnulé výrazy, takže rebelský chlapec mu podle mě trochu unikal. Co se mi opravdu líbilo byl postupný pohled do Mikeho života.

plakát

Mučedníci (2008) 

První polovina filmu byla skvělá a pak, prudký pokles. Poslední roky hodně filmařů sází na brutalitu, ta tady sice je, ale že by byla extrémní, to si nemyslím. I když závěr je poněkud netradiční, co se mučení týče. Zápletka byla jistě jiná, než u obdobných filmů, o to víc stupidní. Bohužel, právě kvůli druhé polovině filmu - která se neskutečně vlekla - musím říct, že to byl naprosto zbytečný zážitek.

plakát

Mentalista (2008) (seriál) 

Některé díly jsou slabé, jiné obstojné a vtipné. Myslím, že Patrickovi se musí přijít na chuť. Mě to trvalo celou jednu řadu. Tenhle seriál se neřadí mezi obvyklé kriminálky, já osobně bych jej postavila vedle Castle a Life, i když o hvězdičku níže. Oh, Robin Tunney je úžasná.

plakát

Deník mrtvých (2007) 

Nemám ráda tenhle styl ála amatérské video, i když tady ta kamera nebyla roztřesená jako třeba v Cloverfield, což mi vadilo hodně. Dialogy poměrně tupé, ovšem scény - a hlavně ta konečná - parádní.

plakát

Mrtvý sníh (2009) 

Zmiňuji to pokaždé, zmíním to opět. Mám ráda horory s nacisty. Bohužel tenhle film nebyl ani slabý horor. Za to byl vtipný, ne stále, ale některé hlášky se zapomenout nedají, a to se ocenit musí. Apropó, co mají poslední dobou všichni s těma střevama?

plakát

Šepot (2007) 

Nuda. Hvězdička za konec, byť předvídatelný.

plakát

Kuchyňský dřez (1989) 

Nemám příliš ráda surrealistiké filmy, ale přiznávám, že tenhle snímek něco do sebe měl. Oh a ten konec...

plakát

Mandragora (1997) 

Nezapůsobilo to na mě. Tohle téma se dalo zpracovat lépe, ale i hůře, to nezastírám. Vadil mi hlavní protagonista a to tak, že hodně. Od začátku mi lezl na nervy. Nemohla jsem s ním soucítit, byl nejen nesympatický, ale přímo nepříjemný, protivný, odsouzeníhodný. Na druhou stranu jeho otce jsem litovala. Všichni ti kluci - prostituti, se chovali nerealisticky. Za to pasáci, wow, za jejich výkon je jedna z hvězdiček. Druhá za to, že film nějaký dojem zanechal, i když ne právě příznivý.