Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (103)

plakát

Transformers 3 (2011) odpad!

Já... nevím co napsat... prostě nenacházím slova. Ten film.... byl to vůbec film? To se prostě nedá. Kdo má rád efekty, určitě se bude bavit. Jdu se opít. BTW: Michael Bay řadím na druhé místo mého "TOP 10 LIDÍ, KTERÝM BYCH CHTĚL DÁT PŘES DRŽKU". Hned za sebe a těsně před Uveho Bola.

plakát

Pan Nikdo (2009) 

Nejdřív jsem si myslel, že to je jen nadprůměrný, moc hezky udělaný, intelektuální film za 4*. Jenže o něm už druhý den v kuse přemýšlím, takže pět:-)

plakát

Sucker Punch (2011) 

Jestli je to odpad, nebo kult, dávám 3*. Fantastické scény byly kulervoucí... ale klidně bych je mohl vidět vystříhané, bez toho filmového odpadu, kterému se zde říká příběh. Rozhodně jsem se bavil.

plakát

Sága o Biornovi (2011) 

Inteligentní s nápadem.. Krásně, vtipně zpracované. Mohl bych to vidět stokrát a asi i uvidím:-)...

plakát

An Island (2010) 

Poslechněte si od Efterklang písničku I was playing drums... Pokud vás její podmanivost a nálada zaujme, budete spokojeni i s dokumentem:-). Rozhodně ho ocení všichni příznivci skupiny. 5*

plakát

Caprica - Pilot (2009) (epizoda) 

Neuvěřitelné... Nevěřil bych, že Reiner dokáže tak plynule navázat příběh do světa BSG. BSG žije!

plakát

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010) 

Humor strašlivě specifický, stylistika filmu, strašlivě specifická, děj filmu, naprosto neopodstatněný... Tak bych řekl, že to bude poměrně rozporuplný snímek pro velmi specifické a neopodstatněné poblikum. Jo a to já jsem.