Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (62)

plakát

True (1999) 

Chillin'.

plakát

96 hodin (2008) 

V americe je Liam Neeson obyčejný taťka-looser, který kdysi neměl čas na rodinu a všechno ztratil, aby se v současnosti snažil úpěnlivě alespoň něco nabrat zpět. Ale ve francii je to superdsnej ex-CIA megamachr, co střílí manželky kamarádům a má silné nutkání proskakovat prosklenými příčkami. Samostatně zlikviduje celou mafii obchodující s lidským masem a k tomu ještě zachrání vlastní dceru. To všechno v neuvěřitelně nadupaném a svižném balení. Pokud jste si tento film teprve půjčili pamatujte, že pravděpodobně nebudete mít dost popkornu.

plakát

Kniha přežití (2010) 

Jedna krásná myšlenka - bible jako ultimátní nástroj k lidské mysli. Zahrabaná v tuně absolutně stupidního a absurdního balastu. Ach bože! On je celou dobu slepej! Bla, bla, bla.

plakát

V Bruggách (2008) 

Perfektně zahrané charaktery, skvělá režie. I přes pokulhávající scénář je tenhle film debutem, jaký má být.

plakát

Soukromá válka pana Wilsona (2007) 

Pecka největšího kalibru - Mike Nichols v režisérské židličce, Hanks s Hoffmanem před kamerou. Skvělé téma; příběh konspirace k zastavení sovětského svazu! Přiznávám, že Nicholsův vyprávěčský styl není zrovna nejpřístupnější... Jenže to může být přesně důvod, proč ho mám rád ;)

plakát

Hitman (2007) 

Tic tac toe - the movie.

plakát

Harry Brown (2009) 

Ano! Milovaný Michael Caine v britském Gran Torinu! Abych se přiznal, tak trochu si přeji, aby tohle byl další tématicky typický film pro stárnoucí hvězdy. Heroickej koncept dědy, kterej má slušnou historii z válek a kterej si něco prostě nenechá líbit. Drsňák s chodítkem. A kdo ví, třeba si každý herec po šedesátce bude moci vybrat, jestli natočí Wrestlera, Gran Torino nebo JCVD...

plakát

Zelená zóna (2010) 

;) viděli jste taky toho Damona jako toho důležitého vojáka? "Jaktože to tady neni vyčištěný? Jaktože tady ty frajeři rabujou? Blablabla!" ... Jo, jako bourne byl dobrej, ale vojáček to prostě není. Hvězdička za Gleesona, a hvězdička za těžký téma.

plakát

Sbohem, baby (2007) 

Kdo by to byl řekl, že Ben Affleck umí režírovat; co víc, že umí vystříhnout takhle kvalitně vykonstruovaný film. I když k tomu má jednu skvělou novelu a pomoc druhého scénáristy. Málokdy dostanu od filmu, od kterého nic nečekám, takovou údernou podívanou. A vždycky mne to potěší.

plakát

Oko dravce (2008) 

Normálně jsem usnul a zdálo se mi, že jsou zase osmdesátý léta a že se točej filmy o vzbouřenejch počítačích, co terorizujou lidstvo a otravujou obyčejný občany jako jsem já nebo máňa. Ten sen byl šílenej - film, o kterém se zdál, měl šílenej rozpočet a nesmyslnej úspěch.