Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (440)

plakát

Dobrodružství s robotem (2013) 

Nebylo to špatné, ale na mě moc infantilní...tohle je už fakt pro menší děti.

plakát

Croodsovi (2013) 

A je tu další animák z pravěku o jeskyních lidech. Udělané je to moc pěkně, vtipně a určitě to potěší nejen malého diváka. Já se bavil :-)

plakát

Ostrov pokladů (2012) (TV film) 

Asi už stokrát omleté dobrodružní příběh o hledání pokladu a kapitánu Flintovi. I přesto, že tento snímek nebyl tak rozpočtový co se třeba efektů týče tak mu nelze ubrat tu diváckou zaujatost a poutavost, která vás určitě nenechá oči odtrhnout. Je asi pravda, že já se na tento příběh můžu koukat třeba stokrát ať už je zfilmované od kohokoliv.

plakát

Uvnitř mé hlavy (2013) odpad!

Co toto bylo?Asi "suspenso Español estupido". Film o 5 trotlech. Trotl č 1. Barbara - totálně nepříjemná ženská, která se jen učí a potřebuje mít klid. Trotl č.2. Augustin - už to jméno je bída, jeho hlavní role bylo, že neustále chtěl píchat svou přítelkyni po potratu. Trotl č.3. Brink - totálně pošahané (možná i teplé borec), které už svých zjevem a chováním byl na zabití. Trotl č.4. Sarah - jediná možná měla smysluplnou a divácky přijatelnou roli. Trotl č.5. Alicia - totálně pošahaná, puberťácká kráva, která vám od začátku filmu poleze solidně na mozek. Tak a děj....parta trotlů jede na ostrov na chatu, kde se Alicia zblázní....grandiózní finále....Nějací domorodci (indiáni bez pér) tam společně křepčí s mrtvým beranem u poblbané Alicie, která zkape.....poslední záběr....vrací se na ostrov na loďce, kde Sarah bulí nad tělem Alicie.....konec téhle sračky, která mi doopravdy ubrala kus života.

plakát

Jen Bůh odpouští (2013) 

Mě by docela zajímalo, jak dlouho se učil Ryan Gosling ten zhruba dvoustránkové scénář pro něj???Film měl spoustu hluchých míst, spoustu scén totálně o ničem a vrcholem pro mě bylo, když jsem musel poslouchat ten japonské zpěv od teho fízla.....děs

plakát

161>88 (2012) 

Něco to do sebe mělo hentéoné dokument. Líbily se mi staré záběry z 90téch let a vše okolo. I když tento počin maj na starost holky tak dobré.

plakát

Šepot (2007) 

Jo tak todle fakt můžu. Po delší době nějaké horor, které měl šťávu a pořádné vzrušení. Moc se mi líbil David (trocha mi připomínal Damiena z Omen - Satan přichází)...rozhodně malířské nadání měl zmáklé:-) Taky se mi líbilo herecké obsazení, které do teho dalo vše. Jen mě mrzí trocha konec, kdy David jaksi nepředpověděl svůj konec a Max si trocha zahrál na Vinetua. Jinak ale supr.

plakát

Pomsta mrtvého muže (2013) 

Supr thriller. Colin Farrell byl supr, střílečky, zápletka...vše co má pořádné akční thriller mít. Mě se to líbilo.

plakát

Ozvěny mrtvých (1999) 

Co k tomu napsat...potenciál to mělo určitě větší. Jediné co mě opravdu hodilo husí kůži po celém těle je totálně vylomené nehet na chudince zazděné oběti. Děj měl vcelku spád a dalo se na to dívat, ale víc jak 3 temu dát opravdu nemůžu.