Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (440)

plakát

Hrůzná minulost (2012) 

Film byl vcelku zajímavé až do chvíle kdy Judas uvěznil hlavní hrdinku. Po té to šlo dost do kopru. Fakt nesnáším náhodičky kdy místo odjištění kvéru vám vypadne zásobník a jako na potvoru to záporák uslyší :-D tohle fakt ne. A když jsem viděl, že na něj rukuje s drátěným ramínkem, zatím co on měl parádní lovecké nůž....no konečná. Celé to vcelku dobré od začátku, to pos.... Dalo se z teho určitě vydolovat mnohem víc.

plakát

Scary Movie 5 (2013) 

Je to brak jak vyšité, ale párkrát jsem se zasmál od ucha k uchu. Já Scary movie prostě rád.

plakát

Janghwa, hongryeon (2003) 

Třičtvrtě filmu se skoro nic neděje, nakonec se to rozjede, ale....Pro mě strašně zmatené, moc dějových linií zároveň. Člověk se pak ztrácí a vůbec neví co a jak je. Možná bych to potřeboval shlédnout ještě jednou. Snad se na to někdy dostane.

plakát

G.I. Joe 2: Odveta (2013) 

Dalo se na to koukat. Taková klasická akční střílečka, která nikoho neurazí, ale na druhou stranu moc nezaujme.

plakát

Texaský masakr motorovou pilou 3D (2013) 

Bohužel jsem to neviděl ve 3D, pár záběrů mohlo být určitě perfektní. Jinak mě tento počin svou předvídatelností a nelogičností postav přiváděl k šílenství. Pro mě děs, není nad klasiku ze 74.

plakát

Ils (2006) 

Jedna hvězda za kameru a atmosferu a druhá za to, že je to snad podle skutečných událostí. Jinak mě film dosti nudil.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Horror byl dost vydařené, vše co má mít měl, atmosféru, lekačky, hnusný duchy (příšery), napětí.....ale ten konec to pro mě zabil.....happy end jak vystřižené z americkéch dojáků. To je to co mě zkazilo celkové obraz. Trocha to mohlo skončit otevřené i když věřim, že dvojky se možná někdy dočkáme.

plakát

Lesní duch (2013) 

Chatka jak z Evil Dead z 81 i ten sklep. Děj se vyvíjel celkem slibně, krve taky dost, morbidita i posedlost ok ale ale ale ale...Nemělo to tu správnou atmosféru, hodně předvídatelnosti a toho "lesního ducha" co za stara. Jsou to takové slabší 4*

plakát

Trans (2013) 

Supr film, atmosféra, zápletka a celé vyvrcholení..Klidně se na to podívám brzo znovu.

plakát

Pár nenormálních aktivit (2013) 

Pár věcem se dalo dobře zasmát, ale je to takové na stejné brdo jako Scary movie. V Pár nenormálních aktivitách, ale nenajdete pořádnou atmosféru a to co dělá jiné filmy filmama..