Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Kókaku kidótai: Stand Alone Complex

Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (2002)

Podle mně jeden z nejlepších seriálů všech dob. Absolutně famozní centrální motiv "The Laughing Man" case, špičkové "mezidíly", které dávají okusit více z tohoto skvělého světa, kde by chtěl žít nejden fanoušek včetně mně... Celkově prostě bomba. Popravdě řečeno jsem u seriálů ještě nic komplexnějšího neviděl. 110% a ******.

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

Ani nevím co k tomu říct, je to nejlepší zombie film od Dawn of the dead, i když je to vlastně seriál (jakkoliv na sebe díly přímo navazují). Úplně nejlepší je na tom ta atmosféra snímku..to se moc nevidí. Co se týká efektů a výpravy- v rámci možností super. Hlavní hrdina mi teda moc sympatický není, ale jako celek to společenství působí dobře. V zásadě nemám co bych tomu vytknul, dávám absolutní hodnocení ***** a 100%.

Pacifik

Pacifik (2010)

Velmi rozporuplné, je to o něco horší než Band of Brothers...člověk se ošívá když by to měl hodnotit,ale dávám cca 80% za slušnou podívanou a některé nezapomenutelné scény. Pravda ale je, že většinu člověk zapomene velmi rád.

Spartakus

Spartakus (2010)

Je takřka neuvěřitelné, jak se ze sračky ale první (a částečně i druhý) díl vyklubal krásný motýlek,alias seriál. Druhý díl jsem díky tomu málem neviděl, aleo už to bylo dost lepší...a pak sem si to začal užívat. Je to sice vpodstatě situační historická záležitost, okořeněná souboji v aréně i mimo ni. Nakonec je to velmi pěkně zahrané, i režírované...scénář velmi fajn. **** a 80%.