Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (47)

plakát

Wonder Woman (2017) 

Gal Gadot je skvělá, sedí tam jak ... Dějově je první půlka trochu nudná a utahaná. Pak se to slušně rozjede, i když by vůbec neškodila tak o 30 minut kratší stopáž. Ten mix historie působí na 1: pohled úplně de*ilně, ale dohromady to celkem funguje. Čekal jsem víc akce, ale nebylo to špatný.

plakát

Jack Reacher: Nevracej se (2016) 

Výrazně horší než první díl (jako vždy). Spousta zbytečností, emocí a rodinnýho "šáhni na ní a zlámu Ti ruce". Zároveň spousta dějových nesmyslů a detailů, který na který by si Jack Reacher z prvního dílu dal bacha. Celkem to ubývá, ale jinak je to reklama na průměr.

plakát

Suburra (2015) 

První nase*e druhýho. Ten to napráší třetímu, kterej kvůli tomu zasvětí čtvrtýho, protože na tom má zájem pátej. A tak to jede dál. Spletenec vztahů, tradicí, úcty nebo naopak nulovýho respektu v kombinaci se solidní hudbou tomu dává ten správný náboj. Drogy, zbraně, děvky, intriky a 5*.

plakát

Pátá vlna (2016) 

Jako fakt? Četl někdo scénář předtím, než na to dal peníze? Zápletka jak z pomocný školy a herecký výkony tak špatný, že to nezachrání ani Chloe... S hodně přimhouřenýma očima dávám 1* a prosím - hlavně ať není dvojka...

plakát

Útěk na Horu čarodějnic (2009) 

E.T. mimozemšťan říznutý Spy Kids a Predátorem. Asi nikdo nečeká vysoký umění ani kvalitu, což se taky naplní. Až jednou potkám nějaký dítě, který to vidělo, třeba mi řekne, že to bylo super. Pro mně je to v kategorii jednou a dost.

plakát

Jurský svět (2015) 

Asi jsem viděl jiný film, protože já jsem čekal víc, promakaná grafika nezachrání vše, první hodina mě celkem nudila. Final fight, emo raptí zápletka dobrý a některý funny scénky na jedničku, což dohromady stále dává lepší průměr. Třeba se to s odstupem času zlepší.

plakát

Město 44 (2014) 

Jasně, lásky, Matrixu a osobních "vítězství" by mohlo být míň a rozhodně by to prospělo, ale popravdě, za ty scény bojů ve městě (nevybavuji si nic konkurenceschopnýho) a ultimátní "dospívání" synů a dcer Varšavy ty 4 hvězdy stojí. Minimálně se občas podívám, jestli Komasa nenatočil něco dalšího... 75%

plakát

Americký sniper (2014) 

Wow, trochu jsems e toho bál, protože když je něco moc chválený, většinou mě to jen nase*e. Tohle není ten případ. Vtáhne to od začátku, i když člověk tak trochu tuší, k čemu to spěje. Heroismus tam samozřejmě je,a le tak nějak, že tomu věříte. Bradley je v nezvyklý roli a ukazuje, že mu to sakra svědčí. Na rozdíl od "Lone survivor", tady to dokázali ukočírovat v mezích uvěřitelnosti. Eastwood opět potvrzuje, že patří mezi top režiséry. +10% jen za to, že ten konec zase tak moc nepitvali. 85%

plakát

Skyfall (2012) 

Vrtá mi hlavou, jestli je to ještě 007 story. Je to temný, má to spád, výbornou hudbu. Jen ten Bond není úplně elegán, ale spíš hooligan, kterýmu by slušela trubka v ruce před Wembley stadium v čase derby. Na první dojem má Craig působit jako někdo, kdo dostal tolikrát nakopáno na prdel, že si už nikdy nesedne. Což by bylo všude jinde dobře, jen u toho Bonda je to nečekaná cesta. I tak musím říct, že mě to bavilo. Bardem zahrál parádně, ač bych ho na to vůbec netipoval. 85% i po druhém shlédnutí.