Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

SImpsonovi jsou fajn. Ale prostě už to trvá strašně dlouho a kouzlo definitivně zmizelo někde u 15. řady. Pořád to člověka baví, ale žádný bouřlivý smích to už nevyvolá. Spíš jenom úsměv na konstantní úrovni. Není to moc, ale stačí to. Každopádně Futurama je o nějakou tu úroveň výše, byť jsou SImpsonovi legenda.

plakát

Black Books (2000) (seriál) 

Co se týče vtipnosti, BB nemají konkurenci. U každého dílu jsem se průměrně osmkrát válel po podlaze. Tenhle typ humoru mi zkrátka sedí :).

plakát

Pomáda (1978) 

Děkuji mé milované mamince, že mě donutila si k tomuto filmu sednout. Dnešní teenage romance filmy se mohou jít zahrabat před nejlepším filmovým muzikálem.

plakát

Tekken (2010) 

Hned na začátku se přiznám: miluju Tekken. A proto mě tak zklamal. Tvůřrci ignorovali timeline i vztahy postav. Jinoví jediní přátelé jsou snad Hwoarang a Xiyaou, ne? Rozhodně ne Steve Fox, který ve filmu ani neměl být. Jinak je to slušná akční podívaná. Za jméno hvězdičku nahoru.

plakát

Vykradač hrobů (1945) 

Možná to bude tím, že je to můj první "klasický" horor, ale tenhle film jsem si zamiloval. Nemohl jsem se odtrhnout od televize, i když mi praskal močový měchýř. Klasika, která si zaslouží žít dál.

plakát

Futurama (1999) (seriál) 

S Červeným trpaslíkem pro mě nejlepší seriál vůbec. Rozhodně o třídu lepší než Simpsonovi, není to jen sbírka vtipů bez nějakého příběhu. Třeba epizoda z poslední série o vztahu Bendera a Herma, to je tak emotivní, že jsem se skoro rozbrečel. U jiných dílů se zase válím smíchy po zemi, takže jasných pět.

plakát

Fresh Prince (1990) (seriál) 

Slušná zábava na víkendové ráno, nic víc nečekejte.

plakát

Červený trpaslík - Zpátky na Zemi (2009) (série) 

Mně se to docela líbilo, je to kvalitně natočené. Jediná velká výtka je za nenávaznost na osmou sérii, opravdu jsem chtěl vědět, co se stane s Rimmerem a ostatními, ale chápu, že by to asi muselo být buďto jenom s Rimmerem nebo jenom bez něj, takže by to hodně utrpělo...

plakát

V hlavní roli já (2008) 

Tento film je důkazem, že k natočení výborného filmu nepotřebujete miliardy, ale stačí jen dobrý scénář, pár lokací a propracované postavy. Ukázka jak to může vypadat, když formu zastrčíme až za obsah.

Ovládací panel

Fanklub

(1)