Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (259)

plakát

Království nebeské (2005) 

Tyjo, tak tenhle film byl dle mýho gusta. Středověk, špína, řežby, fanatismus... U prodloužený tříhodinový verze jsem se ani chvíli nenudil. Mám ovšem jednu zásadní výhradu - Orlando Bloom v hlavní roli. Ten chlap je hereckej ekvivalent fantomase. Odehrát tříhodinovej film s jedním výrazem v ksichtě - ať už povídá, bojuje, teskní nebo šuká - to už je taky docela kumšt.

plakát

Hodina vlků (1968) 

Tak jsem si říkal, že je to vlastně pěkně hnusnej film. "Hnusnej" ve smyslu různejch exploitationů a podobnejch ňaminek. Akorát to holt natočil Bergman, takže je to všechno tak nějak schovaný pod povrchem, ale je to docela brutální psychologickej masakr, na kterej se rozhodně musím ještě podívat, protže a) stojí za to a b) abych to celý zvládnul pořádně pobrat.

plakát

Beowulf (2007) 

Až na zabití draka to byl parádní film, kterýmu bych neuměl cokoli významnějšího vytknout. Bohužel, tohle byla snad ta nejdementnější scéna v dějinách filmu. Takovou debilitu by do svýho filmu nedal snad ani Ed Wood. Máte v ruce meč a snažíte se ho zabodnout drakovi do srdce. Bohužel, nedosáhne. Pak vám meč spadne. Všechno je v řiťi. Ale když drak začne ohrožovat vaše nejmilejší, zřejmě člověku vyrostou ruce, protože na srdce najednou dosáhne i bez meče. WTF??? Samozřejmě, kvůli jednomu nesmyslu nemá cenu zatratit jinak dobrej a vizuálně hodně zajímavej film, ale na hodnocení se to podepsat musí.

plakát

Černý růže (1988) 

Nádhera! Takovýhle filmy už se dneska netočí. Objektivní kvalita je samozřejmě diskutabilní, ale tohle je druh filmu, kterej prostě buď máte nebo nemáte rádi. Metal je zkrátka ďábelská hudba. A nemusí to ani nutně bejt nějakej "pravej norskej" black, ale klidně i přihřátej osumdesátkovej hevík.

plakát

Rudá Sonja (1985) 

Ten film je vlastně celkem špatnej, ale člověk mu to ani nemá za zlý.

plakát

Legenda (1985) 

Nejlepší věk pro tenhle film jsem bohužel prošvih. Ale jinak je to moc fajn fantasy / pohádka.

plakát

The ABCs of Death 2 (2014) 

já se teda bavil takřka královsky. Už jednička se mi jako celek líbila, ale některý písmena tam byly vyloženě špatný. Tady žádný otravný nebyly, maximálně pár ne moc zajímavejch. Jako celek super.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Ze začátku jsem to žral. Potom už míň - od 3. série to šlo dolu. A zhruba od 6. to šlo totálně do prdele. To už bylo lepší čumět na zprávy, to ve mě aspoň vzbudilo nějaký emoce - nasranost - ale tady jsem měl 20 minut kamenej xicht. A to za to opravdu nestojí. Takže někdy od 7. série jsem se na tenhle seriál totálně vysral. Jinak bych musel jít s hodnocením ještě mnohem níž.

plakát

Hellraiser: Vyslanec pekla (2002) 

Hmm, se scénářem se někdo evidentně moc nesral. U něčeho takovýho přemejšlet je přece zbytečná práce... I když jednotlivý halucinační sekvence (v podstatě celej film) nebyly úplně špatný, co s nima, když celek je jeden velkej blud. A to, že se to jakože hlásí k Hellraiserovi, mě teda nedojímá, ale naopak spíš nasírá.