Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Poslední recenze (60)

plakát

Plán útěku (2013) 

Tak za prvé, vůbec jsem to nepochopil a za druhé, je mi to úplně jedno. Proč? Protože vidět jak si Sylvester s Arnoldem dávají do huby (i když z čistého přátelství), bylo mým vlhkým snem již více než třicet let. A proto volám huráááá, klukům to šlapalo jak za mlada. Věřím že balzamovač, teda pardon maskér měl hodně práce zejména s Arnym, do kterého se zub času zahryzl mnohem intenzivněji než do Syslvestera sklapel plastického chirurga. Ale i tak jsem jim fandil celých 115 minut. Bavilo mě to a to je přece nejdůležitější. Proto mi dovolte, abych oběma popřál pevné zdraví, zejména pak pevnou zubní náhradu a aby v této vydařené spolupráci pokračovali ještě mnoho let a už se těším na jich další kousek. Ale rychle, tik-tak, tik-tak.

plakát

Transformers: Zánik (2014) 

Drazí uživatelé a čtenáři. Dovolte mi abych se Vám pokusil vysvětlit, proč mé hodnocení převyšuje zde stanovený průměr, i když jsem si jist, že je Vám to zcela jedno. Ale abych tak mohl učinit, musím se nejdříve představit a zasvětit Vás do všech podrobností, které se ať už přímo nebo nepřímo, odráží na mém hodnocení. Jsem obyčejný člověk s inteligencí, která je důkazem toho, že na Darwinově teorii přeci jen něco bude. Nerozumím kameře, režii, ani střihu (pokud se tedy nejedná o gatě) a stále ještě připisuji funkci televize nějakým nadpřirozeným silám. A jako takový průměrný zástupce konzumního stáda, jsem se rozhodl utratit část svého platu (tu kterou mi ještě stát nestačil sebrat) za předražené lístky do Cinestaru. A hle, dostal jsem přesně to, proč jsem tam šel: 165 minut zábavy, svělé akční podívané a úžasných 3D efektů. A že byl scénář výsledkem ranní stolice pana Krugera, no a co? Čas dialogů jsem chytře využil pro vyčištětí 3D brýlí, nabrání plné hrsti pocornu a usrknutí z mé naředěné coly. Jsem šťasten, že patřím do této konzumní skupiny neboť být členem "odborné komise", která již ve čtvrtém pokračování Transformerů stále hledá propracovaný příběh, kvalitní dialogy, či dokonce nějaký odkaz musí být značně flustrující. A proto se nedivím, že ztráta vynaložených protředků se musí odrazit na dle mého názorů hodně podprůměrném hodnocení na CSFD. Proto mi věřte, že Vám ze srdce přeju, aby jste v pátém pokračování nalezli přesně to, po čem toužíte. Anebo víte co, s.e.r.u na Vás, kdo by pak na to šel do kina? :-)

plakát

Ong bak 2: Pomsta (2008) 

V časech parného, srpnového léta kdy teplota dosahovala extrémních hodnot, až patnácti stupňů Celsuisa (v poledne) jsem trávil dovolenou na březích Dunaje. A protože jsem si sebou nevzal péřovou bundu, trávil jsem večer sledováním velkolepé akční podívané Ong-bak 2. A to jsem ani netušil, že jsem se nevědomky k této reklamě na zubní pastu po šesti letech zase vrátil. A o co větší bylo mé překvapení, že jsem již toto hovnodílo dávno orazítkoval dvěma hvězdičkami. A vzhledem k tomu, že jsem již o šest let starší, intelektuálně vyzrálejší a naučil jsem se psát všemi dvěma prsty, musím se pokusit toto vcelku podprůměrné hodnocení nějako vysvětlit. Ne tak Vám, protože mé hodnocení na 52 stránce nikdo nečte, ale zejména sobě. Je jasné, že mé mladší a hubenější já již tehdá odhalilo, že se jedná o solidní řežbu s mírným sklonem k sebepoškozování. O tom není sporu, ale proč tedy jen dvě hvězdy, ptám se sebe? Že by to bylo absencí příběhu? Ne, protože příběh by v tom nehledal ani Colombo. Že by hereckým obsazením? Taky ne, protože Tony Jáá, je superborec, s pěstmi tvrdším než chleba z Tesca. Že by záporák nebyl dostatečně zápo-odpornej? Taky ne, neboť jeden ze záporáků byl tak hnusnej, že jeho fotku máme doma v koupelně na zrcadle a od té doby si má dcerka čistí zuby cca hodinu a šestkrát denně. Tak proč? Víte co, nechám to na Cidovi budoucnosti, ten Vám to určitě vysvětlí. Tak čau a zase za šest let :-).

Poslední hodnocení (679)

Diagnóza: Šampión (2015)

04.02.2016

Zimní příběh (2014)

04.02.2016

Hitman: Agent 47 (2015)

04.02.2016

Dědictví aneb Kurvahošigutntág (1992)

08.07.2015

Svět podle Prota (2001)

08.07.2015

Interstellar (2014)

08.07.2015

Iron Man (2008)

08.07.2015

Gran Torino (2008)

08.07.2015

Nedotknutelní (2011)

08.07.2015

Reklama