Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (348)

plakát

Argo (2012) 

Sice chápu ty některé výtky zdejších uživatelů co se klišé některých scén týče, to ale nic nemění na tom, že já jsem si tu závěrečnou gradaci a napětí, a potažmo i film jako celek skvěle užil. Zlatý glóbus je tentokrát ve správných rukou.

plakát

Happy Tree Friends (2006) (seriál) 

Vždycky mě při sledování HTF potěší to, že se u tohohle seriálu smějou a nemůžou od něj odtrhnout oči i ti, kteří na nadměrou brutalitu tohoto seriálu nadávají. Kdybych si měl vybrat jenom jednu oblíbenou postavu tak mám velký problém... takže asi takhle: Sniffles, Lumpy, Flaky, Cub, Russell a samozřejmě CroMarmot.

plakát

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 

Moc hezký film jsi natočil Dejvide. A teď už se zase soustřeď na něco, co bych nemusel označit jako film, který je natočen snad jen proto, aby z člověka vyždímal nějaké ty emoce.

plakát

Oko dravce (2008) 

Nesmysly se tady kupí jeden na druhý. Akční scény jsou semtam poněkud nepřehledné. Na stopáži by se taky dalo trochu ubrat.... jenže už si ani nevzpomenu kdy jsem se takhle dobře pobavil u akčňáku. V rámci žánru tady nemám co řešit.

plakát

Stalker (1979) 

Když ono je to hodně těžké to nějakým způsobem popsat nebo komentovat. Opravdu si to radši pusťte (nejlépe shlédnout v kině i když já to štěstí neměl). Prostě... dlouho si tenhle film budu pamatovat a dlouho se ho nezbavím a nejdůležitější je, že hlavně nechci.

plakát

Podraz (1973) 

Jediná chyba tohoto filmu je, že se mu nedá nic vytknout. Blonďaté modrooké duo Newman - Redford tady funguje ještě líp než v Butch Cassidy a Sundance Kid.

plakát

Uvnitř tančím (2004) 

Jeden z těch filmů, který na vás zapůsobí tak, že i šest hvězdiček je málo. Moje oblíbená desítka filmů se po delší době mohla cítit ohrožená :)

plakát

Americký zločin (2007) 

Po delší době film, který na mne zapůsobil velmi silně. Říkal jsem si, že některé scény jsou hodně dechberoucí, ale ono to pořád ještě stíhá gradovat. Samozřejmě nesmím opomenout samotnou Ellen Page, jenž v roli Sylvie Likens vyniká. Doporučuju.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Málokdy se při americkém sitcomu směju často a nahlas, Sheldon mi ale jinou možnost nedává a hlášky v jeho podání z jeho úst plynou s vražednou kadencí. Jako náhražka za IT Crowd velmi použitelné a navíc doufám, že není třeba se obávat, že by dílů bylo tak málo.

plakát

Jednoduchý plán (1998) 

Ani se nechce věřit kolik natočil Raimi výborných filmů předtím než se začal smolit s pavoukem.