Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (348)

plakát

Nic směšného (1995) 

V roli Adama Miałczynskiego se představí Cezary Pazura a to je snad jediná vada na kráse, protože i když je Pazura v komediálních rolích vždy skvělý na Marka Kondrata, jenž Miałczyńskiego ztvárnil ve filmu Dzień Świra prostě nemá.

plakát

Mzda strachu (1953) 

Velké zklamání. Podle komentářů a hodnocení tady jsem snad koukal na nějaký jiný film. "Úvodní" hodina, ve které se v podstatě seznámíme s postavami by šla hravě zkrátit na cca. 15 minut. Další 1,5 hodinová pasáž je koukatelná, ale to je snad jediné pozitivum. Hlavní hrdina Mario je pěkný dement a hovado, a nic lepšího se nedá říct ani o jeho parťákovi jménem Jo, který je stejně nesympatický měkota a vůl. Oba mě tím pádem potěšili alespoň v závěru. Nejspíš jsem čekal hodně, ale co se týče napětí, tak více nabídne každý druhý seriál na JimJamu.

plakát

Den, kdy se zastavila Země (2008) 

Film by se měl spíše jmenovat Den, ve kterém přiletěl na zem Keanu "Klaatu" Reeves spolu s podivným Iron Manem za účelem jejího přestěhování, avšak postupem času vyměkl. Překecala ho zejména Jennifer Connelly, ale podle mě na změnu Klaatuova rozhodnutí měl největší vliv Jaden Smith, jehož otec už přece párkrát naši planetu coby "muž v černém" zachránil.

plakát

Precious (2009) 

SUNDANCE FILM FESTIVAL 2009 - GRAND JURY PRIZE

plakát

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 

Moc hezký film jsi natočil Dejvide. A teď už se zase soustřeď na něco, co bych nemusel označit jako film, který je natočen snad jen proto, aby z člověka vyždímal nějaké ty emoce.

plakát

S politiky netančím (1995) (pořad) 

Se Šimkem vtipný pořad a velmi koukatelná záležitost (4*). Se samotnou Bubílkovou bohužel max 1*.

plakát

Milionář z chatrče (2008) 

Pohádka zasazená do indických reálií, která první polovinu funguje bezchybně. V té druhé polovině to už je čistý průměr a fakt jsem to Boylovi nežral. P.S.: Aspoň už vím podle jakých kritérií se udělovaly oscary letos: Film odehrávající se zásadně v Indii, který se z člověka snaží udělat vola, ale naštěstí vyprchá nejpozději do dvou dnů.

plakát

Sirotčinec (2007) 

Ne že bych byl vysloveně zklamáný, ale v průběhu sledování se mi celou dobu nabízelo porovnání "El Orfanata" s o rok starším filmem "Películas para no dormir: La habitación del niño" a pokud bych měl doporučit jenom jeden tak si radši pusťte druhý jmenovaný. (Kdyby už nic tak aspoň ten sípající syneček v masce měl dostat víc prostoru.) 3,5*

plakát

Zamrzlá řeka (2008) 

SUNDANCE FILM FESTIVAL 2008 - GRAND JURY PRIZE

plakát

Otče náš (2007) 

SUNDANCE FILM FESTIVAL 2007 - GRAND JURY PRIZE