Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Zajímavosti k filmům (4)

Flash

Flash (2023)

Warner Bros. po vydání Zack Snyder's Justice League (2021) prohlásilo, že kánonem nadále zůstává původní Justice League (2017) a žádné petice ani žádosti fanoušků to nezmění. I přesto Flash navazuje právě na verzi Zacka Snydera, kdy se přímo odvolávají na události z jeho verze, a to když Barry (Ezra Miller) mluví s Brucem (Ben Affleck) o cestování časem ve městě Pozharnov. Tuto teorii podporuje i fakt, že Iris West (Kiersey Clemons) ve filmu tvrdí Barrymu, že ho musela nedávno vidět. Mluvilo se o scéně, kdy Barry zachraňuje Iris při autonehodě. Obě scény v původní verzi z roku 2017 nejsou.

Sebevražedný oddíl

Sebevražedný oddíl (2016)

Při jarních dotáčkách byla natočena scéna, v níž Flash (Ezra Miller) zastavil Captaina Boomeranga (Jai Courtney). Jelikož tyto scény byly natáčeny odděleně a každá v jinou dobu, tak se Ezra Miller s Jaiem Courtneyem nikdy na place nepotkal. Courtney ani netušil, že jeho postavu zastavil Flash (nebylo to ani ve scénáři). Zjistil to, až když viděl finální film.

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016)

Jay Oliva (režisér a tvůrce DC animovaných filmů) v rozhovoru uvedl, že podle něj snová sekvence ve filmu vůbec není snem. Když totiž Flash (Ezra Miller) přicestoval z budoucnosti, způsobil narušení časové linie. Budoucnost se tedy spojila se současností, což mělo za následek, že se Brucovi/Batmanovi (Ben Affleck) vybavila vzpomínka na budoucnost. Viděl tedy svou vlastní smrt, jelikož Flash cestoval z budoucnosti, v níž byl Batman už mrtvý.

Reklama