Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (10)

Wanted

Wanted (2008)

Prostě nářez! Angelina je teda až moc hubená, ale i přes to se mi tenhle film líbí jako blázen. Vim, že je tam spousta nesmyslných věcí, ale to mě nevadí, rád se podívám na nějakou tu bláznivinu ve filmu. Prostě se mi to líbilo jako blázen!

Gladiátor

Gladiátor (2000)

Rydley Scott a Russell Crowe umí pracovat spolu. Vytvořili úžasnej velkofilm, kterej fakt stojí za to vidět. Bez větších speciálních efektů, jde natočit i takhle propracovanej film.

Kmotr

Kmotr (1972)

Mafiánský filmy mě vždycky přitahovaly, když k tomu připočítam Capollu a Pacina, tak je to prostě jeden úžasnej a kultovní velkofilm. Kmotr si zaslouží být v první desítce!

Podfu(c)k

Podfu(c)k (2000)

Britskej humor spojenej s mafií a cikánama. Guy Ritchie umí točit, Jason Statham a Brad Pitt umějí hrát. Humorné, až groteskní, je to velice dobrej film ve všech ohledech.

Strach a hnus v Las Vegas

Strach a hnus v Las Vegas (1998)

Film, natočený podle knihy, která je psána podle skutečné události. Americký sen, který se snaží užít si na plný pecky pod vlivem snad všech možných drog, které se dají sehnat na černém trhu v Americe. Kvůli jednomu článku do novin, se prostě oba sjedou na nehorázný vlně všech možných fetů. A i když je film ochuzen o některé pasáže z knihy, je to velmi zábavná, melancholická a ironická podívaná. A jedno obrovský plus, film není dosud nadabován do češtiny a jeho originalita je prostě famózní! Takže, když vám dojde meskalin, začuchejte si éter a jdětě si zahrát do kasína.

Ovládací panel
12 bodů