Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Mel Gibson

Blázen, který zahraje na stříbrném plátně cokoli. :-) Jen by to možná chtělo opustit ten začarovaný kruh mstících se taťků a vzít nějakou hlubší roli v kvalitním dramatu. Navíc je to i velmi dobrý režisér.

Jean Reno

Prostě sympaťák s ryzím humorem. Miluji komedie s ním Christianem Clavierem. Téměř všechny filmy s ním z 80. a 90. let je skvost. :-)

Robin Williams

Herec převážně charakterních postav s bláznivými nápady. Prostě umí... Být takových lidí, které on ztvárnil, na světě víc...

Ryan Gosling

Ryan je perfektním představitelem nasraných chlápků, co bojují za svou věc trošičku nekomformním způsobem. Svatý boj je jeho zatím nejlepší počin. Uvidíme, kam se bude jeho kariéra ubírat nadále. Trošku se obávám, že se začíná přiklánět k umírněnějším rolím.

Johnny Depp

Původně můj nejoblíbenější herec. S postupem času a s jeho účastí v totálních blbostech se pomalu propadá v mé top 10. Snad si zachrání svoji čest a bude hrát stejně dobře jako dřív v něčem pořádném, a nebo zcela zmizí z topky.

Tom Hanks

Jeden z nejlepších herců vůbec. Na mou topku to sice stačí, ale na přední pozice ho z některých důvodů (těžká poplatnost státu nejenom ve filmu, ale hlavně v civilním životě - sbírky na vojáky a "správnou" válku v Afghánistánu) nemůžu dát.

Adrien Brody

Herec s obrovským talentem (pusťte si Vesnici a pochopíte). Uvidíme, jakým směrem se jeho kariéra bude ubírat.

Steve Buscemi

Skvělý herec, který dokáže zahrát všechno, od vypočítavého padoucha, přes ztřeštěného vtipálka, podrazáka, po sympatického ňoumu. A navíc je to vzhledově tak výrazná postavička, že ho nelze přehlédnout nebo s někým zaměnit. Na rozdíl od mnohých hezounů, kteří vypadají vice méně stejně, jako by vyšli z výrobní linky.

Gary Oldman

Tenhle pán vám zahraje cokoli, nebojí se ani vedlejších rolí, ve kterých exceluje, a převleků, ve kterých ho sotva poznáte. Takto se vyznačují opravdu velcí herci. Škoda, že nám Gary už stárne a nabídky do legendárních filmů (kde by mohl v plném spektru ukázat své schopnosti) se zrovna nehrnou.

Roberto Benigni

Tenhle chlápek je prostě monstrum. Ale když přistoupíte na jeho hru, budete se jistě dobře bavit. Je to typický Ital se spoustou gest a horečnými monology, ve kterých popisuje lásku ke své ženě. Inu buďme každý občas trošku infantilní a svět bude rázem lepším místem k životu.